ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

D3 fix drops: Ενδυναμώνουμε το ανοσοποιητικό μας με την πολύτιμη βιταμίνη του Ήλιου

22 Φεβρουαρίου 2023, 11:00

images

Με τον κορωνοϊό να συνεχίζει την παγκόσμια επέλαση κάνοντας συνεχώς νέες μεταλλάξεις, με τον ιό της γρίπης και του απλού κρυολογήματος να έχουν επιστρέψει …δριμύτεροι, και τον RSV να συμπληρώνει το τρίπτυχο των ιώσεων το φετινό χειμώνα, είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να ενδυναμώσουμε τον οργανισμό μας με την απαραίτητη βιταμίνη D.

Η βιταμίνη D αποκαλείται και ως «η βιταμίνη του ήλιου», επειδή εκτός της πρόσληψής της από τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής, παράγεται κυρίως από τον οργανισμό μας όταν η ηλιακή ακτινοβολία έρχεται σε επαφή με το δέρμα μας. Είναι λιποδιαλυτή και επηρεάζει τη λειτουργία σχεδόν 2.000 γονιδίων. Επίσης, η βιταμίνη D διευκολύνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, γεγονός που την καθιστά πολύτιμη κατά τους χειμερινούς μήνες οπότε ο οργανισμός μας βάλλεται από ιώσεις…

Ένα συμπλήρωμα διατροφής με μορφή εύχρηστων σταγόνων αποτελεί την επόμενη γενιά συμπληρωμάτων στη πρόσληψη βιταμινών καθώς προσφέρει μεταξύ άλλων άμεση απορρόφηση από τον οργανισμό.

Το D3 fix drops 1000 είναι βασισμένο στην τεχνολογία της μυκυλλιοποίησης. Έτσι, η έτοιμη πλέον προς απορρόφηση υδατοδιαλυτή μορφή βιταμίνης D , με υψηλότατη βιοδιαθεσιμότητα και άριστη αποτελεσματικότητα, είναι ιδανική σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και σε κάθε προφίλ ασθενούς, ακόμα και σε περιπτώσεις με διαταραχή της πέψης και απορρόφησης λιπών και λιποδιαλυτών βιταμινών όπως ασθενείς με κοιλιοκάκη!

Με φυσικό άρωμα βανίλιας, φυσικό γλυκαντικό,φυσικό διαλύτη από ελιά και σύνθεση ελεύθερη από κοινά αλλεργιογόνα όπως είναι το αυγό, οι ξηροί καρποί, η γλουτένη και η σόγια, το D3 fix drops 1000 είναι το πιο σύγχρονο  συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη D για το χειμώνα και όχι μόνο…

Ομοίως, το D3 fix drops 200 εκπροσωπεί κι αυτό τη νέα γενιά  συμπληρωμάτων διατροφής D3 fix drops, βασισμένα στην τεχνολογία της μυκυλλιοποίησης που μεταξύ όλων των άλλων έχει και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και διατίθεται σε καινοτόμο και υψηλής ακρίβειας αντλία, πλήρους ελεγχόμενης ροής από τον ασθενή όπου κάθε πίεσή της αποδίδει εύκολα μια σταγόνα (δόση).

Τέλος, το D3 fix drops & K2 in olive oil περιέχει τον πολυδύναμο συνδυασμό της βιταμίνης D3 (cholecalciferol) και K2, σε μορφή πόσιμου διαλύματος σε σταγόνες δίνοντας την καλύτερη λύση όταν υπάρχει η ιδιαίτερη ανάγκη απορρόφησης υψηλών ποσοτήτων ασβεστίου και σωστής αξιοποίησης αυτού.

Οι διαρκείς υγειονομικές προκλήσεις, ο χειμώνας που μας στερεί σε μεγάλο βαθμό την έκθεση με τον Ήλιο καθώς και πολύ επιπλέον λόγοι που επιφέρει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, καθιστούν τα τελευταία χρόνια τα συμπληρώματα διατροφής απολύτως απαραίτητα για τη θωράκιση του ανθρώπινου οργανισμού.

Η καθημερινή υιοθέτησή τους βοηθά το ανοσοποιητικό μας σύστημα να ανταπεξέλθει στους «αόρατους» εχθρούς, προσφέροντας δύναμη & ευεξία.

Σχετικά Άρθρα