ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το σωστό fitness δεν απαιτεί υπερβολές!

09 Ιουλίου 2019, 16:34

images

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν να βάλουν την άσκηση στην ζωή τους αλλά χωρίς υπερβολές και άγχος και κυρίως χωρίς συγκεκριμένους αυστηρούς στόχους. Την χαλαρή αυτή τακτική μάλιστα τηρούν ακόμα και σταρς που φημίζονται για τα σωματικά τους προσόντα!

Η Priyanka Chopra μπορεί να είναι νέο πρόσωπο στο Χόλιγουντ, αλλά έχει ήδη «δοκιμαστεί» με σωματικά απαιτητικούς ρόλους, τόσο στην πατρίδα της την Ινδία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάπως έτσι, η σταρ του Bollywood ξέρει πως να παραμείνει σε φόρμα και οι συχνές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί απαιτούν να είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση που μπορεί. «Πρέπει να μείνω πολύ ενεργή και ευκίνητη επειδή κάνω μόνη μου τις επικίνδυνες σκηνές», ανέφερε στο περιοδικό Women’s Health. «Εγώ κάνω όλες τις μάχες στις ταινίες μου. Εμπιστεύομαι το σώμα μου και τα ένστικτά μου».

Εκτός ότι προσέχει την διατροφή της, κάνει και γυμναστική αλλά χωρίς εμμονές. Προτιμά δε να γυμνάζεται με στόχο να παραμείνει σε φόρμα και όχι για να χάσει βάρος. «Δεν είμαι παθιασμένη με το γυμναστήριο, αλλά ασκούμαι τακτικά για να διατηρήσω το σώμα μου. Πρέπει να γυμνάζεσαι για να είσαι υγιής και όχι για να φοράς μικρότερο νούμερο στα ρούχα», έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της, προσθέτοντας ότι οι προπονήσεις της συνήθως διαρκούν περίπου μία ώρα καθημερινά.

Όταν ασκείται προτιμά την αερόβια γυμναστική, το spinning και την γιόγκα που την χαλαρώνει και την ηρεμεί.

Τονίζει όμως: «Έχω σπουδαία ινδικά γονίδια! Είμαι τεμπέλα και επωφελούμαι του γεγονότος ότι έχω πολύ καλό μεταβολισμό. Αν παχύνω, θα γυμναστώ, μου αρέσει φαγητό και δεν μου αρέσει το γυμναστήριο και εφόσον έχω αυτήν την εικόνα χωρίς να γυμνάζομαι σκληρά, γιατί να κάτσω να σκάσω».

Σχετικά Άρθρα