ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τα βραβεία Oscar του 2020 ανέδειξαν μερικούς από τους ωραιότερους γυναικείους κοιλιακούς μυς

13 Φεβρουαρίου 2020, 16:05

images

Τα βραβεία Oscar είναι κάθε χρόνο τέτοια εποχή το απόλυτο γεγονός στην καλλιτεχνική ζωή των ΗΠΑ αλλά και στον παγκόσμιο "χάρτη" της μόδας! Φέτος, οι γυναικείες παρουσίες φάνηκε να αναδεικνύουν ιδιαίτερα τους κοιλιακούς μυς τους δημιουργώντας τη νέα τάση στα φορέματα...

Το μοντέλο Emily Ratajkowski:

Η ηθοποιός Kerry Washington:

Η επίσης ηθοποιός Gal Gadot:

Το μοντέλο και ηθοποιός Hunter Schafer:

Η ηθοποιός Megalyn Echikunwoke:

Αλλά και η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, Ρενέ Ζελβέργκερ έλαμπε μέσα στην λευκή, εφαρμοστή τουαλέτα της που αναδείκνυε εκτός από τα υπόλοιπα σημεία του σώματός της, και τους τέλειους κοιλιακούς της.

Το έτος 2020 λοιπόν θεωρείται από τους ειδικούς του χώρου της μόδας ως "έτος κοιλιακών" με τα εφαρμοστά φορέματα να επικεντρώνουν την προσοχή στο σημείο αυτό του γυναικείου σώματος.

Από ιατρικής απόψεως βέβαια, οι κοιλιακοί είναι βασική ομάδα μυών που πρέπει να γυμνάζουμε τόσο για να αποφύγουμε τη συσσώρευση κοιλιακού λίπους ανάμεσα στα σπλάχνα, όσο και για να συγκρατείται καλύτερα η σπονδυλική στήλη σε όρθια στάση.

 Η ιατρική και το fitness είναι λοιπόν σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας (για μια φορά!) ζητώντας μας να κάνουμε καθημερινά προσπάθεια για πιο γερούς κοιλιακούς μυς.

Σχετικά Άρθρα