ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Βελτιώνουμε την ψυχολογία μας με ιατρικές θεραπείες ομορφιάς

05 Μαΐου 2020, 17:00

images

Η έξοδος από την καραντίνα απαιτεί γρήγορη βελτίωση της ψυχολογίας μας με όποιο τρόπο θεωρεί ο καθένας πιο κατάλληλο για τον εαυτό του. Μεταξύ ειδικά των γυναικών, δεν είναι σπάνιο στις μεθόδους ..."ψυχικής ανάτασης" να περιλαμβάνονται και οι επισκέψεις στον πλαστικό χειρουργό.

Όπως μας ενημερώνει ο πλαστικός χειρουργός, Αποστόλης Γαϊτάνης, οι ραδιοσυχνότητες, τα λέϊζερ και η δερμαπόξεση μπορούν πραγματικά να επιλύσουν πολλά προβλήματα εξωτερικής εμφάνισης και να μας κάνουν …άλλους ανθρώπους!

Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες είναι ιδανική, μη επεμβατική μέθοδος για το πρόσωπο,που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και παράλληλα προκαλεί σύσφιξη. Η λειτουργία τους βασίζεται στη θερμότητα. Η θερμότητα διαχέεται στους ιστούς και έχει σαν αποτέλεσμα να συρρικνωθούν τα λιποκύτταρα, ενώ παράλληλα να ενεργοποιηθούν οι ινοβλάστες για την παραγωγή του κολλαγόνου. Η θεραπεία αυτή είναι ιδανική για να αποκτήσει κανείς λαμπερό και λείο πρόσωπο, καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 3-4 συνεδρίες, μία κάθε εβδομάδα.

Ανάπλαση δέρματος

Το Pixel έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην ανάπλαση του προσώπου. H δράση του βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος. Το laser «χαρτογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν ένδειξη προβλήματος, όπως π.χ. ουλές, χαλάρωση, ή λεπτές γραμμές. Συνήθως χρειάζονται 3-4 επαναλήψεις κάθε 15 ημέρες.

Δερμοαπόξεση με διαμάντια

Η δερμοαπόξεση είναι μια ανώδυνη και απολύτως ασφαλής μέθοδος καθαρισμού του προσώπου, που δεν προκαλεί ερεθισμούς. Ο καθαρισμός γίνεται μέσω μιας συσκευής, που εφαρμόζει σε συγκεκριμένα σημεία υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων. Αφαιρεί τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος και ανανεώνει την επιδερμίδα. Συμβάλλει επίσης στην εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και στη μείωση της λιπαρότητας του δέρματος. Τέλος, μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη ουλών από ακμή, δυσχρωμιών και κηλίδων. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με το πρόβλημα.



Σχετικά Άρθρα