ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Jennifer Aniston: Ένα ψυγειάκι στο αυτοκίνητο για σωστότερη διατροφή

14 Φεβρουαρίου 2023, 10:00

images

Η γνωστή, ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Jennifer Aniston αποκάλυψε το λόγο που διατηρεί ένα φορητό ψυγείο στο αυτοκίνητό της και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι θέλει να τρέφεται σωστά. Η γνωστή ηθοποιός αγαπάει την άσκηση, την υγιεινή διατροφή και γενικά το fitness life και διατηρεί μία ισορροπία στον υγιεινό τρόπο ζωής της.

Η Anniston αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την καθημερινότητά της. «Ακριβώς πριν από την προπόνησή μου, θα φάω λίγη από τη μπάρα μου, μετά λίγη ακόμα και είμαι εντελώς χορτάτη μέχρι να φτάσω στο μεσημεριανό γεύμα», δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη στο E! News.

«Αν κυκλοφορώ όλη μέρα, είναι συνήθως πολύ πιο δροσερή στο αυτοκίνητο και θα την έχω στο δρόμο για το σπίτι μου, ώστε να μην πεινάω τόσο ώστε να τρώω, να τρώω, να τρώω πολύ».

Η 54χρονη αναφέρει τις υψηλές θερμοκρασίες στη δυτική ακτή των ΗΠΑ ως καθοριστικής σημασίας για την απόφασή της να εγκαταστήσει ένα ψυγείο στο όχημά της, όπου διατηρεί επίσης κρύο νερό και βιταμίνες.

«Το ψυγειάκι προέκυψε επειδή έμαθα το μάθημά μου», εξήγησε. «Ζώντας όπως ζούμε στην Καλιφόρνια, πας να πάρεις τη μπάρα σου και ανοίγεις το πακέτο και είναι σαν ένα λιωμένο πασχαλινό [αυγό] που έχει διαλυθεί».

Και προσέθεσε: «Είμαι άνθρωπος της μπάρας, μου αρέσει μια μπάρα πρωτεΐνης. Είναι υπέροχο να έχεις κάτι που μπορείς να το πιάσεις και να το πετάξεις στην τσάντα σου και να το έχεις για όλη τη μέρα». Εκτός από τις υγιεινές της συνήθειες, η Aniston είπε ότι ξεκινά τη μέρα της με μια ρουτίνα διαλογισμού . «Μπορείς να κάνεις διαλογισμό οπουδήποτε, αλλά συνήθως το κάνω τη στιγμή που ξυπνάω», είπε.

«Απλώς έχω τα πόδια μου στο πάτωμα και κάθομαι μπροστά σε ένα μικρό βωμό. Αν είμαι εκτός, απλώς βρίσκω χώρο για αυτό. Και ακόμα κι αν έχω 5 λεπτά, 10 λεπτά, απλά πρέπει να το κάνω».


Σχετικά Άρθρα