ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Michelle Obama έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της γυμναστικής της

21 Ιανουαρίου 2020, 16:05

images

Η δυναμική και αθλητική πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα είναι ήδη 56 ετών αλλά πολλές γυναίκες ζηλεύουν τα καλογυμνασμένα της μπράτσα όταν επιλέγει να φοράει έξωμες τουαλέτες. Καθόλου τυχαίο, αφού εδώ και πολλά χρόνια γυμνάζεται σε καθημερινή βάση! 

Ολόκληρο το πρόγραμμα της εκγύμνασής της για το 2020 δημοσίευσε προ ημερών η Μισέλ Ομπάμα θέλοντας να δώσει το καλό παράδειγμα σε όλους και να γυμνάζονται για να παραμένουν υγιείς και ακμαίοι.  Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ κοινοποίησε ακόμα και τα τραγούδια που ακούσει όταν γυμνάζεται.

Όπως έχει μοιραστεί με τον κόσμο ακόμα από την περίοδο που ζούσε στο Λευκό Οίκο, κάνει καθημερινά μία ώρα γυμναστική με βάρη, ασκήσεις εδάφους με αντίσταση, πολεμικές τέχνες και αρκετές ασκήσεις της μεθόδου Pilates.

Οι γνώστες λένε ότι η κυρία Ομπάμα ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά σε νεαρή σχετικά ηλικία επειδή έχει έναν μεγάλο σωματότυπο που ήταν πιθανό να την οδηγήσει με την πάροδο των ετών σε παχυσαρκία του τύπου που έχουν πολλές κυρίες της μαύρης φυλής. 

Την κοινοποίηση έκανε η κυρία Ομπάμα μέσω του λογαριασμού της στο twetter δημοσιεύοντας τις 27 ασκήσεις και ζητώντας από όλους όσους την ακολουθούν να βάλουν αντίστοιχο πρόγραμμα για το νέο έτος ώστε να μείνουν υγιείς. 

Μην ξεχνάμε ότι στις ΗΠΑ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα παχυσαρκίας, σε βαθμό που οι ειδικοί κάνουν λόγο για μάστιγα με δραματικές συνέπειες στη δημόσια υγεία. Η κίνηση αυτή λοιπόν εκ μέρους ενός δημόσιου προσώπου είναι χαρακτηριστική των προσπαθειών που γίνονται.

Σχετικά Άρθρα