ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Απογοήτευση ΔΗΣΥ για στασιμότητα «κόκκινου κουμπιού»

27 September 2023, 13:43

images

Την απογοήτευσή του για την τροπή που έχει πάρει το θέμα με το Κόκκινο Κουμπί, εξέφρασε ο Δημοκρατικός Συναγερμός μέσω της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου και Βουλεύτριας, Φωτεινής Τσιρίδου

«Είμαστε απογοητευμένοι με την τροπή που έχει πάρει το θέμα με το Κόκκινο Κουμπί, που σκοπό είχε την έγκαιρη ειδοποίηση σε επείγουσες περιστάσεις που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας. Αλλά είμαστε και αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ολοκληρώσουμε αυτό που άρχισε η κυβέρνηση του Δημοκρατικού Συναγερμού», είπε.

Το Κόκκινο Κουμπί, όπως τόνισε η κ. Τσιρίδου, ήταν ένα καινοτόμο πρόγραμμα που σχεδιάσαμε, για να επιδείξουμε ως κοινωνία τον πρέποντα σεβασμό προς τους ηλικιωμένους. 

«Δόθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και οι προδιαγραφές, ακολούθησε μάλιστα και η σύναψη μνημονίου και ήταν όλα έτοιμα για υλοποίηση. Εδώ και λίγους μήνες παρατηρούμε ανησυχητική στασιμότητα με αποτέλεσμα ακόμη και το Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας να κάνει πίσω και να στρέφεται σε άλλες επιλογές για την υλοποίηση του έργου», πρόσθεσε.

Τέλος η κ. Τσιρίδου ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ συνιστά στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να υπερβεί τις όποιες πρακτικές δυσκολίες, ώστε αυτό το πρόγραμμα να τεθεί σε εφαρμογή το συντομότερο ούτως ώστε  να μπορούν οι ηλικιωμένοι που το έχουν ανάγκη καθώς και τα συγγενικά τους πρόσωπα να αισθανθούν ασφάλεια αλλά και την Πολιτεία δίπλα τους.

Σχετικά Άρθρα