ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Χαμομήλι ή ουίσκι για να χαλαρώσουμε πριν το σεξ;

29 Δεκεμβρίου 2023, 18:00

images

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ένα ποτήρι κρασί στο τέλος της ημέρας θα προσφέρει χαλάρωση και θα βοηθήσει τους πιο νέους να τελειώσουν το 24ωρο με μία ικανοποιητική σεξουαλική συνεύρεση. Κι όντως ένα ποτήρι αλκοόλ ίσως βοηθάει κάποιους... Αλλά δεν είναι ο κανόνας!

Μετά από 8-10 ώρες εργασία και άγχος, μετά από τις οικιακές υποχρεώσεις και την επίλυση προβλημάτων με τα παιδιά, η χαλάρωση είναι δύσκολη υπόθεση! Το αλκοόλ χρησιμοποιείται για χαλάρωση αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν δρα ακριβώς έτσι... αυτό που κάνει το αλκοόλ είναι ότι ρίχνει τις αντιστάσεις μας και μάς κάνει να ξεχνάμε. Δεν μάς χαλαρώνει. Μάς νυστάζει!

Όποιος θέλει πραγματικά να ηρεμήσει, είναι προτιμότερο να μην πιει αλκοόλ αλλά ένα ηρεμιστικό αφέψημα, όπως είναι το χαμομήλι και η βαλεριάνα. Ούτε καν τσάι δεν πρέπει να πίνουμε το βράδυ, διότι η ουσία τεΐνη έχει παρόμοια δράση στον οργανισμό με την καφεΐνη. Αε πιούμε τσάι λοιπόν το πρωί, το μεσημέρι, ακόμα και το απόγευμα αλλά όχι το βράδυ...

Όσο για το κρασί και τα πιο δυνατά αλκοολιούχα που χρησιμοποιούμε το βράδυ για να ...χαλαρώσουμε, ας τα χρησιμοποιούμε τα βράδια που δεν έχουμε ερωτικές προθέσεις. 

Είναι πιο πιθανό να νιώσουμε χαλαροί αλλά και ερωτικοί αν πιούμε ένα χαμομήλι με λίγο μέλι και κάτσουμε αγκαλιά με το ταίρι μας να ακούσουμε λίγη μουσική ή απλά να απολαύσουμε την ηρεμία του σπιτιού μας. Εξάλλου, ένα ζεστό μπάνιο θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση ξεκουράζοντας τους κουρασμένους μυς μας και επιδοθούμε σε χάδια που απαιτούν ξύπνιο και ξεκούραστο μυαλό!

Σχετικά Άρθρα