ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Όταν η αποχή στο σεξ γίνεται για ...αποτοξίνωση

18 Μαρτίου 2022, 18:00

images

Σε συνέντευξή της στο Bustle, η 42χρονη Κέρτνεϊ Καρντάσιαν (η μεγαλύτερη από τις γνωστές αδελφές) και ιδρύτρια του Poosh αποκάλυψε ότι εκείνη και ο 46χρονος ντράμερ των Blink-182 και νέος σύντροφός της, συμμετείχαν στο παρελθόν σε εξαγνισμό της Αγιουρβέδα, που περιελάμβανε «νηστεία» από το σεξ. Κι ότι αυτό ήταν υπέροχο και ωφέλιμο!

Σύμφωνα με το Johns Hopkins Medicine, η αποχή από το σεξ «ενθαρρύνει συγκεκριμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής και φυσικές θεραπείες για την αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ του σώματος, του νου και του πνεύματος».

Η αλήθεια είναι ότι πολλά ζευγάρια στο δυτικό κόσμο αποφασίζουν να ακολουθήσουν παρόμοιες μεθόδους για να τονώσουν την προσωπική τους ζωή. Οι ασιατικές τεχνικές είναι όχι μόνο στη...μόδα, αλλά και ελάχιστα επεμβατικές, χωρίς φάρμακα και επικίνδυνες μεθόδους κι ως εκ τούτου προσφέρονται για πειραματισμό! Η αποχή από το σεξ άλλωστε -για μικρό χρονικό διάστημα- έχει αποδειχτεί ωφέλιμη σε πολλά ζευγάρια που ζουν επί σειρά ετών μαζί και έχουν κορεστεί. Τώρα, τι δράση έχει σε ζευγάρια νεοσύστατα, αυτό μένει να το μάθουμε...

«Ήταν παλαβό», σχολιάζει η Κέρτνεϊ για την αποχή στη συνέντευξη που παραχώρησε. «Αλλά τα έκανε όλα καλύτερα. Όπως, όταν δεν μπορείς να πιεις καφεΐνη και πίνεις το πρώτο σου τσάι matcha, είναι τόσο καλό» συνέχισε.

Η σχέση της μεγάλης Καρντάσιαν με τον Μπέικερ επιβεβαιώθηκε στο Instagram μετά την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ο μουσικός μάλιστα έκανε πρόταση γάμου στην Καρντάσιαν τον Οκτώβριο του 2021 και σύμφωνα με πηγή του περιοδικού People, η Κέρτνεϊ είπε αμέσως το "ναι".


Σχετικά Άρθρα