ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Οι γυναίκες στα 40 είναι οι καλύτερες σύντροφοι

18 Νοεμβρίου 2019, 15:40

images

Όχι μόνο είναι στην πιο χαλαρή και απελευθερωμένη φάση της ζωής τους και ακόμα νέες για να κάνουν σεξ, αλλά έχουν και άλλα προσόντα που δύσκολα συναντά κάποιος σε πολύ νέες γυναίκες. Και έτσι, δεν είναι τυχαίο που οι σημερινές 40άρες αποτελούν το αντικείμενο του πόθου και για αρκετά νεώτερους άνδρες.

Όπως λένε ειδικοί σεξολόγοι, οι γυναίκες σε αυτήν την ηλικία έχουν στην πλειοψηφία τους τελειώσει με το ζήτημα "τεκνοποίηση" και παρότι θα είναι ακόμα για λίγα χρόνια γόνιμες, δεν έχουν αγωνίες για αυτό το θέμα. Αυτό τις απελευθερώνει σεξουαλικά καθώς επικεντρώνονται στην ικανοποίηση και όχι σε άλλα θέματα.

Επίσης, οι γυναίκες αυτής της ηλικίας γνωρίζουν καλά τι ενοχλεί έναν άνδρα και τι του αρέσει. Έχουν την εμπειρία να αναγνωρίζουν αμέσως τον τύπο του και όταν αποφασίζουν να συσχετιστούν, το κάνουν με μεγαλύτερη επιτυχία ως έμπειρα θηλυκά. 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους είναι ότι -λόγω ωριμότητας και εμπειρίας - δεν γκρινιάζουν, κάτι που εκτιμάται δεόντως από τους άνδρες. Βέβαια, το γεγονός ότι δεν γκρινιάζουν σημαίνει ότι λένε αυτό που θέλουν και περιμένουν να γίνει. Αλλά δεν έχουν πια την γυναικεία κυρίως τάση να λένε το ίδιο και το ίδιο καθημερινά κουράζοντας τον σύντροφό τους. 

Στο σεξ, οι γυναίκες μετά τα 40 είναι πιο πρόθυμες να πειραματιστούν με το σώμα τους και τον σύντροφό τους. Έχουν λιγότερα ή καθόλου ταμπού, ξέρουν πια ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους και θέλουν να τον αδράξουν!

Στην συμπεριφορά τους είναι πιο δοτικές, ξέρουν να ευχαριστήσουν έναν άνδρα με ένα ωραίο τραπέζι, να οργανώσουν μόνες τους μία ωραία εκδρομή, να του δώσουν λύση ή συμβουλή σε ένα του πρόβλημα. Αυτό στα μάτια των περισσότερων ανδρών τις κάνει πιο σέξι.

Τέλος, συνήθως είναι πετυχημένες ή τουλάχιστον σταθεροποιημένες στην καριέρα τους και μπορούν να αγοράσουν κάποια πράγματα που επιθυμούν, μόνες τους. Αυτό αφαιρεί από τους συντρόφους τους ένα οικονομικό βάρος που σε νεαρότερες γυναίκες είναι δυσβάσταχτο.

ΠΗΓΗ

Sexology

Σχετικά Άρθρα