ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, ας ανακαλύψουμε και τα υπόλοιπα δωμάτια

24 Νοεμβρίου 2020, 18:00

images

Η κρεβατοκάμαρα είναι το κατεξοχήν δωμάτιο που μας έρχεται στο νου όταν μιλάμε για σεξ. Αλλά, σύμφωνα με την ειδικό σεξολόγο Δρ Shahzadi Harper, ειδική επιστήμονα στην εμμηνόπαυση και στη λίμπιντο, τα ζευγάρια έχουν να κερδίσουν πολύ περισσότερα αν δοκιμάσουν να κάνουν σεξ και σε άλλα δωμάτια...

Όπως υποστηρίζει η ειδικός μάλιστα, το καλύτερο δωμάτιο για να κάνει ένα ζευγάρι σεξ είναι η κουζίνα αρκεί φυσικά να βρίσκεται μόνο του στο σπίτι και η κουζίνα να είναι ...καθαρή και χωρίς φωτιές και μαχαίρια σε πρώτο πλάνο! 

Το καλύτερο έπιπλο κατά την Βρετανίδα σεξολόγο είναι το μεγάλο τραπέζι που κάποιοι έχουν στην κουζίνα... Όπως υποστηρίζει, μία επαφή χωρίς πρόγραμμα και σχεδιασμό, που θα συμβεί απροσδόκητα σε ένα δωμάτιο χωρίς "ερωτισμό" όπως είναι η κουζίνα, και πάνω σε ένα έπιπλο κατά γενική ομολογία άβολο, όπως είναι το τραπέζι, μπορεί να βγάλει την ρουτίνα από την ζωή του ζευγαριού και να του ξυπνήσει το πάθος των πρώτων ετών.

Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε, όπως προσθέτει, θα κάψουν και περισσότερες θερμίδες σε σύγκριση με το άνετο σεξ στο κρεββάτι. Και γύρω στα 30 λεπτά έντονου και ...άβολου σεξ ισοδυναμεί με το κάψιμο 150 θερμίδων. Θερμίδες όχι πολλές, αλλά αν συνοδεύονται από μεγαλύτερη ικανοποίηση και των δύο, τότε τα οφέλη είναι σίγουρα πολλαπλάσια!


Σχετικά Άρθρα