ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Κίνηση ματ στα ζευγάρια η απόδραση από τη ρουτίνα

03 Μαρτίου 2022, 18:00

images

Νευριάζουμε εύκολα ο ένας με τον άλλον, δεν θέλουμε να κάνουμε σεξ και νιώθουμε συνεχώς δυσαρεστημένοι και νευριασμένοι... Υπάρχει κάτι εύκολο που θα ... αποσυμφορήσει το άσχημο κλίμα στη σχέση μας; 

Κι όμως υπάρχει κάτι να δοκιμάσετε, λένε οι ειδικοί. Αν η ρουτίνα σάς έχει επιβαρύνει και δεν αντέχετε άλλο, "κλεφτείτε" ένα μεσημέρι ή ένα βράδυ και γλυτώστε από τη φθοροποιό ρουτίνα! 

Η κατάσταση έχει ως εξής:

Στο σπίτι ζούμε με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, επαναλαμβανόμενες εργασίες, σειρά υποχρεώσεων που πρέπει να διευθετηθούν και σειρά από προβλήματα που πρέπει να βρουν τη λύση τους... Η ενασχόληση με τον εαυτό μας και τη σχέση μας μπαίνουν, το μεγαλύτερο διάστημα, σε δεύτερη μοίρα και το σεξ -που χρειάζεται ξεκούραση και χαλάρωση για να συμβεί-, μπαίνει σε ...αναμονή. Ποιο θα ήταν όμως το αποτέλεσμα αν ξαφνικά ζητούσαμε από τον άνθρωπό μας να μάς συναντήσει σε ένα ρομαντικό εστιατόριο ή σε ένα μπαράκι που πηγαίναμε παλιά, με όλες τις υποχρεώσεις να μπαίνουν για ένα 2ωρο στον "πάγο"; 

Η ... ενήλικη αυτή αταξία θυμίζει στους περισσότερους τα νεανικά χρόνια που όλοι είμαστε πιο αυθόρμητοι και έτοιμοι να χαρούμε τον έρωτα. Κι αυτή η μνήμη, όσο κι αν την έχουμε θάψει, έρχεται να μάς ανανεώσει τα συναισθήματα και να μάς ανεβάσει τη διάθεση για ζωή.

Για κάποιους που δεν έχουν ουσιαστικά προβλήματα στη σχέση τους και το μόνο εμπόδιο είναι η ρουτίνα, μία τέτοια κίνηση, μια μικρή τρέλα κάθε 2-3 μήνες, μπορεί να φέρει πίσω τη χαμένη διάθεση για σεξ και την καταπιεσμένη ανάγκη να αγγίζουμε ο ένας τον άλλον με τρυφερότητα και ερωτισμό.


Σχετικά Άρθρα