ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Γιατί άλλο θέλουν οι γυναίκες και άλλο προσεγγίζουν;

02 Δεκεμβρίου 2020, 18:00

images

Θέλουν έναν σύντροφο ζωής, αλλά επιλέγουν άνδρες που εμφανώς δεν ενδιαφέρονται για συντροφικότητα. Οι γυναίκες που κάνουν αυτό το λάθος, είναι συνήθως νεαρές αλλά κάποιες το συνεχίζουν ακόμα και σε ώριμες ηλικίες, που θα έπρεπε να έχουν πάρει το "μάθημά" τους. Ειδικοί βρήκαν τώρα πού οφείλεται η συμπεριφορά αυτή και ποια είναι τα επιμέρους λάθη που γίνονται.

Ένα από τα λάθη είναι η φυσική έλξη που παίζει μεγάλο ρόλο στην επιλογή  συντρόφου με βάση την εξωτερική του εμφάνιση και δεν αποτελεί εγγύηση σοβαρότητας, χαρακτήρα, προθέσεων ή οποιουδήποτε άλλου παράγοντα που συντελεί στην επίτευξη μακροχρόνιας σχέσης. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, οι πολύ ελκυστικοί και γυμνασμένοι άνδρες ενδέχεται να είναι και πιο άπιστοι. Επιπλέον είναι πιο πιθανό να χωρίσουν τις συντρόφους τους.

Επίσης αρκετές δεν έχουν πρόβλημα να "μπλέξουν" ξανά και ξανά με δεσμευμένους συναισθηματικά ή και πρακτικά άνδρες. Πολλές γυναίκες έλκονται από άνδρες που βρίσκονται ήδη σε σχέση αλλά αυτοί οι άνδρες δεν μπορούν να δώσουν μία αποκλειστική, μακροχρόνια σχέση. Κι αν αυτή η επιλογή γίνεται συχνά, τότε οι γυναίκες αυτές πληγώνονται συνεχώς και το μόνο που πετυχαίνουν, είναι να μένουν μόνες.


Σχετικά Άρθρα