ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Διανύοντας 2.000 μίλια για το πρώτο ραντεβού...

21 Φεβρουαρίου 2024, 18:00

images

Μία γυναίκα πέταξε με αεροπλάνο περισσότερα από 2.000 μίλια μόνο για να βγει ένα πρώτο ραντεβού! Το θετικό είναι ότι ήδη σχεδιάζει ένα δεύτερο... Η Nicole Christine, 30 ετών, πέταξε στο Park City της Utah των ΗΠΑ από το Charlotte της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, για να συναντήσει έναν άντρα που γνώρισε μέσω εφαρμογής γνωριμιών... Κι αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα των όσων συντελούνται στις μέρες μας με τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με το New York Post, στην αρχή, η ίδια πίστευε ότι ο συνομιλητής της δεν ενδιαφερόταν, αλλά άνοιξαν μια συζήτηση και το ζευγάρι άρχισε να προγραμματίζει ένα ραντεβού. Ο άντρας ζει στην Καλιφόρνια και έτσι αποφάσισαν να συναντηθούν στη μέση στο Park City της Utah για ένα ραντεβού 4 βραδιών, για σκι, για δείπνο και για ψώνια. Η Nicole είπε ότι το ραντεβού - μια εβδομάδα μετά το πρώτο μήνυμα - πήγε "τέλεια" και το ζευγάρι σχεδιάζει να συνεχίσει να βγαίνει.

Η διευθύντρια μάρκετινγκ, από το Charlotte της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ραντεβού πήγε τέλεια, περάσαμε υπέροχα. Θα υπάρξουν και άλλα ταξίδια στο μέλλον και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον χαλαρά». Η Nicole περιηγούταν σε μια εφαρμογή γνωριμιών όταν είδε ότι, σε έναν άντρα που γνώριζε εδώ και 9 χρόνια, αλλά δεν είχε μιλήσει μαζί του εδώ και χρόνια, άρεσε το προφίλ της. Του έστειλε ένα μήνυμα και το ζευγάρι άνοιξε μία συζήτηση.

Η Nicole είπε: «Δεν πίστευα ότι του αρέσω πια, αλλά μου έδειξε ότι τον ενδιέφερε. Απάντησα και ξεκινήσαμε μια συζήτηση, μιλήσαμε για το πώς θα μπορούσαμε να συναντηθούμε καθώς ζει στη Δυτική Ακτή».

Και καταλήγει: «Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον, αλλά θα σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και θα βλεπόμαστε όταν θα έρχεται η κατάλληλη στιγμή».

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, η αδυναμία των νεότερων να φλερτάρουν και να κάνουν γνωριμίες όταν βγαίνουν έξω, έχει οδηγήσει πολλούς στις ιστοσελίδες γνωριμιών και τα σχετικά applications. Η τακτική αυτή, παρότι αποδοτική για αρκετούς, ενέχει περισσότερους κινδύνους από μία γνωριμία πρόσωπο με πρόσωπο καθώς η απόσταση δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με κακόβουλες προθέσεις, να πουν ψέματα για τη ζωή τους και να αποτελέσουν στο μέλλον πρόβλημα. 

Στον αντίποδα, υπάρχουν σε ΗΠΑ και ΕΕ εκατοντάδες χιλιάδες ζευγάρια που έχουν γνωριστεί με τέτοιους τρόπους και έχουν καταλήξει σε σοβαρές σχέσεις και γάμο. Οπότε, όποιος το επιθυμεί, ας ακολουθεί τους ...καιρούς αλλά δείχνοντας μεγαλύτερη προσοχή!

Σχετικά Άρθρα