ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πολλά τα αρνητικά από το σεξ στο νερό

01 Αυγούστου 2019, 18:26

images

Οι καλοκαιρινές διακοπές συνδέονται παραδοσιακά με πιο «ελεύθερες» συμπεριφορές, τόσο για τους αδέσμευτους, όσο και για του δεσμευμένους που βρίσκουν την ευκαιρία να θυμηθούν το πρώτο διάστημα του έρωτά τους…

Μέσα σε όσα ασυνήθιστα για τις υπόλοιπες εποχές -και κυρίως τον χειμώνα- γίνονται την εποχή αυτή, το σεξ δεν θα μπορούσε παρά να κρατάει τα… σκήπτρα καθώς προσφέρεται για αταξίες!

Ειδικά το σεξ μέσα σε νερό είναι δημοφιλές και πολλοί το περιβάλλουν με το μυστήριο του ιδιαίτερου και πιο ερεθιστικού.

Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, αλλά η αλλαγή και μόνο από τα συνηθισμένα μας κάνει να νιώθουμε ωραία και εφόσον το σεξ και ο ερεθισμός είναι εγκεφαλικές λειτουργίες, ο καθένας βιώνει αυτό που βιώνει...

Ας καταρρίψουμε ωστόσο κάποιους μύθους για να πάμε και να γυρίσουμε… σώοι από τις διακοπές του καλοκαιριού;

-Στις πισίνες το χλώριο και τα υπόλοιπα χημικά που χρησιμοποιούνται φθείρουν τα προφυλακτικά.

-Τόσο το χλώριο όσο και το αλάτι δεν κάνουν καλό στον γυναικείο κόλπο. Αν λοιπόν νιώσετε ενόχληση, σταματήστε ό,τι κάνετε και βγείτε και από το νερό.

- Το σεξ στο νερό δεν επηρεάζει την δυνατότητα του σπέρματος να φτάσει στον… προορισμό του και να καταστήσει ένα ωάριο, έμβρυο! Γι’ αυτό λάβετε τα μέτρα σας.

-Αν η θάλασσα ή η πισίνα έχουν μικρόβια, δεν είναι καθόλου καλές οι προβλέψεις για την υγεία και των δύο. Οι λοιμώξεις καραδοκούν.

-Αν δεν σας αρέσει να παρακολουθούν τρίτοι τις προσωπικές σας στιγμές, μην το κάνετε κατά την διάρκεια της ημέρας μέσα στην θάλασσα. Όλοι το καταλαβαίνουν έστω κι αν παριστάνετε εσείς ότι κρατιέστε απλά αγκαλιά!

Σχετικά Άρθρα