ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Paulina Porizkova μιλά ανοιχτά για τη γήρανση και τη φυσική ομορφιά

13 Οκτωβρίου 2023, 16:00

images

Το 58χρονο μοντέλο μοιράζεται ανοιχτά το ταξίδι της στη γήρανση και την απόφασή της να μην προβεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και botox. Η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο ήταν άβαφη και μίλησε τους θαυμαστές της, εγκαταλείποντας την πολυπόθητη «βασική και απλή» ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της.

Τα βασικά προϊόντα της καθημερινής ρουτίνας της Porizkova, είναι το αντηλιακό και η ρετινόλη. Είναι «τα μόνα 2 προϊόντα που κάνουν πραγματικά κάτι στο δέρμα σας - το ένα το προστατεύει από τη φθορά και το άλλο, λίγο πολύ, την αναστρέφει», εξήγησε.

Δήλωσε επίσης ότι της αρέσει να δοκιμάζει νέα προϊόντα, «παρόλο που ξέρω ότι το καλύτερο που θα κάνουν είναι (να προσφέρουν) μια ελαφριά λάμψη ή μια ελαφριά γόμωση- και αυτό είναι αρκετά καλό για μένα», έγραψε. Διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι η ανάρτηση δεν ήταν χορηγία. «Απλώς σας δείχνω τί θα έδειχνα στις φίλες μου όταν θα με ρωτούσαν. ΔΕΝ σου λέω ότι αυτό είναι το τι πρέπει να κάνεις - μόνο αυτό που κάνω εγώ».

Πριν από λίγο καιρό, η Paulina Porizkova έγινε η πρώτη γυναίκα από την Κεντρική Ευρώπη που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated με μαγιό, ενώ μοιράστηκε πώς μοιάζει το πρόσωπό της στα 58 της χρόνια σε «σωστό φως με επαγγελματικό υπέροχο μακιγιάζ».

Στο βίντεο, το μοντέλο έδειχνε εντυπωσιακό με ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν και μακιγιάζ που αναδείκνυε τη φυσικότητά της. Μοιράστηκε περισσότερα από τα μυστικά της λέγοντας ότι έκανε λέιζερ (ultherapy και Morpheus) και χρησιμοποιούσε το αντηλιακό της «ευλαβικά» από τα 20 της.

Τέλος, το μοντέλο δήλωσε ότι, κάποιες μέρες, αυτή η φυσικότητα της αρέσει. «Αισθάνομαι ότι το πρόσωπό μου έχει αποκτήσει χαρακτήρα, παρόλο που έχει χάσει τη νεανική του ομορφιά», έγραψε. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν και μέρες, κυρίως κατά τη διάρκεια φωτογραφήσεων, κατά τις οποίες πρέπει να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποδεχθεί ότι μεγαλώνει κι αυτό έχει αντίκτυπο στην εικόνα της.

Σχετικά Άρθρα