ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Ariana Grande μιλά ανοιχτά για τις αισθητικές της παρεμβάσεις

23 September 2023, 08:00

images

Η Ariana Grande αποκάλυψε ότι έχει κάνει ένα διάλειμμα από τα lip fillers και τις ενέσεις Botox τα τελευταία χρόνια. Τα σχόλια της Grande έγιναν κατά τη διάρκεια ενός βίντεο που έγινε για τη Vogue σχετικά με τα μυστικά ομορφιάς της, κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν ειλικρινής, ενώ συγκινήθηκε για το πώς η σχέση της με την ομορφιά έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Η τραγουδίστρια δεν είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι έχει υποβλήθηκαν σε αισθητικές επεμβάσεις. Η ίδια έχει συνηθίσει να πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας πολύ συχνά πάνω της και ως εκ τούτου δεν είναι λίγες οι φορές που της έχει ασκηθεί δημόσια κριτική σχετικά με την εμφάνισή της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ, όπως είπε, «είναι πραγματικά δύσκολο να γνωρίζεις τι αξίζει να ακούσεις και τι όχι».

Καθώς έκανε το μακιγιάζ της για το βίντεο, η Grande, η οποία είναι πλέον 30 ετών, εξήγησε ότι συχνά είχε στηρίξει τα beauty looks της σε extensions ή πιο παχιά γραμμή eyeliner «ως μεταμφίεση ή κάτι για να κρυφτεί », αλλά καθώς μεγαλώνει δεν θέλει πια να είναι αυτό το νόημα πίσω από τα looks της, θεωρώντας τα «ως αυτοέκφραση και ανάδειξη αυτού που υπάρχει».

Αντίστοιχα, συνέχισε, χρησιμοποίησε τις αισθητικές επεμβάσεις με τον ίδιο τρόπο. «Είχα έναν τόνο lip filler όλα αυτά τα χρόνια και Botox. Σταμάτησα το 2018 γιατί ένιωθα (ότι όλο αυτό ήταν) υπερβολή», είπε.

Αν και οι ενέσιμες και όχι μόνο θεραπείες μεταξύ διάσημων προσώπων είναι κοινό μυστικό στο Χόλυγουντ, δεν είναι ιδιαίτερα σύνηθες για τις διασημότητες να ανακοινώνουν το πώς έχουν παρέμβει στην εμφάνισή τους - ακόμη και με λιγότερο επεμβατικές, πιο ευρέως αποδεκτές διαδικασίες.

Ορισμένες σταρ, όπως η Chrissy Teigen και η Cindy Crawford, ήταν ειλικρινείς σχετικά με τις αισθητικές παρεμβάσεις. Φέτος, η Blac Chyna έχει κάνει ένα βήμα παραπέρα, στρεφόμενη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί την πολύμηνη διαδικασία αφαίρεσης των fillers προσώπου στα χείλη, τα μάγουλα και το σαγόνι της.


Σχετικά Άρθρα