ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ενέσιμα προϊόντα ομορφιάς για φυσικό αποτέλεσμα

05 Ιουνίου 2022, 09:00

images

Το botox, που χαλαρώνει μυς σε σύσπαση, και τα fillers, δηλαδή προϊόντα με υαλουρονικό οξύ που αποκαθιστούν το χαμένο όγκο σε σημεία του προσώπου, έχουν καταλάβει τις τελευταίες δεκαετίες μεγάλο μερίδιο στη βιομηχανία των προϊόντων ομορφιάς και αντιγήρανσης. Γυναίκες και άνδρες τα εμπιστεύονται για να "ξεγελάσουν" το χρόνο χωρίς να παραμορφωθούν ή να υποστούν χειρουργικές επεμβάσεις.

Όπως σημειώνει ο Δρ Δημήτριος Συκιανάκης, γιατρός Αισθητικής Ιατρικής, «όλες οι θεραπείες της Allergan Aesthetics στοχεύουν στην ενίσχυση της ομορφιάς και στη διατήρηση της νεότητας», τονίζοντας ότι με τα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ «είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών περιοχών του προσώπου εξασφαλίζοντας τη λείανση των ρυτίδων, την αποκατάσταση του όγκου, τη σμίλευση του κάτω μέρους του προσώπου και την ενίσχυση του φυσικού σχήματος και του όγκου στα χείλη. Η ικανότητά τους να ενσωματώνονται στον ιστό του δέρματος προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου και τη φυσική ομορφιά, υπό το πρίσμα της ισορροπίας, της αρμονίας και της συμμετρίας».

Η καμπάνια All of YOU που προωθεί η εταιρεία μάλιστα, καταρρίπτει τα στερεότυπα και αποτελεί ωδή στην αποδοχή της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, συμβαδίζοντας απόλυτα με την κουλτούρα της, "η οποία απορρίπτει έμπρακτα κάθε μορφή διάκρισης και υποστηρίζει την πρόσβαση όλων των ανθρώπων σε ίσες ευκαιρίες. Αυτό φαίνεται μέσα από την αξιοποίηση της ποικιλομορφίας των πληθυσμών στις κλινικές μελέτες που πραγματοποιούμε, την επιλογή των μοντέλων για τις προωθητικές μας ενέργειες, αλλά και μέσα από την αναζήτηση ταλέντων από μία διευρυμένη κοινότητα ανθρώπων".

Ο Δρ. Συκιανάκης, σημείωσε βάσει της εμπειρίας του ότι «όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματός τους. Συχνά, αυτή η επιθυμία προκύπτει ως αποτέλεσμα της μείωσης των επιπέδων του φυσικού υαλουρονικού οξέος και του κολλαγόνου, λόγω γήρανσης. Υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για προϊόντα που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν σε αρμονία με το σώμα και να δίνουν φυσικό αποτέλεσμα. 

Το νέο προϊόν HAmonyCa με λιδοκαΐνη προσφέρει άμεση ανόρθωση, χάρη στο υαλουρονικό οξύ και διαρκή διέγερση κολλαγόνου που σχετίζεται με τον υδροξυαπατίτη ασβεστίου και μπορεί να καλύψει κάποιες από τις πολυδιάστατες ανάγκες του δέρματος που προκύπτουν με την πάροδο της ηλικίας. "Πρόκειται για μία πραγματικά καινοτόμο θεραπευτική επιλογή και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να την προσφέρω στους ασθενείς μου" σημειώνει.


Σχετικά Άρθρα