ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Γυναικείος οργασμός: Κι όμως δεν είναι οι 20άρες που τον βιώνουν πιο έντονα!

05 Ιουλίου 2019, 14:16

images

Θεωρούμε ότι η γυναίκα έχει πιο έντονη επιθυμία και απολαμβάνει περισσότερο το σεξ στα 20 χρόνια της… Λάθος! Ο γυναικείος οργασμός έχει να κάνει βέβαια με τα υψηλά επίπεδα οιστρογόνων, την ανεμελιά και το νεαρό της ηλικίας αλλά κατά την πρώτη «ενεργή» σεξουαλικά δεκαετία της ζωής της, η γυναίκα δεν γνωρίζει καλά ούτε το σώμα, ούτε και τις επιθυμίες της!

Η ηλικία που αυτά τα δύο συμβαίνουν και η γυναίκα βρίσκεται σεξουαλικά στο απόγειό της είναι τα μέσα της δεκαετίας των 30 και άνω. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική μελέτη, οι γυναίκες έχουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους και πετυχαίνουν τον καλύτερο οργασμό στην ηλικία των 36 ετών και άνω!

Στη μελέτη συμμετείχαν 2.600 γυναίκες που κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τους οργασμούς που είχαν ή δεν είχαν σε κάθε φάση της ζωής τους. Τους ζητήθηκε επίσης να απαντήσεις πόσο όμορφες αισθάνονταν οι ίδιες και πόσο ολοκληρωμένες.

Οι απαντήσεις τους αναλύθηκαν ανά ηλικιακή ομάδα, δηλαδή στις κάτω των 23 ετών, σε αυτές ενδιάμεσης ηλικίας 23-35 ετών και στις μεγαλύτερες γυναίκες 36 ετών και άνω.

Όταν ρωτήθηκαν για την σεξουαλική τους ελκυστικότητα, οι μεγαλύτερες γυναίκες έδειξαν πιο σίγουρες για το σώμα τους με 8 στις 10 να δηλώνουν ότι ένιωθαν πολύ σέξι. Αντίθετα, μόνο 4 στις 10 γυναίκες της μέσης ομάδας αισθάνονταν ελκυστικές ενώ 7 στις 10 γυναίκες κάτω των 23 ετών ήταν απλά ευχαριστημένες από την εμφάνισή τους.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και σε ερωτήσεις για τον οργασμό 6 στις 10 να έχουν αναφέρει ότι έχουν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς μετά τα 36 τους χρόνια. Μόνο 5 στις 10 στην μεσαία ομάδα και μόλις 2 στις 10 της νεότερης ομάδας απάντησαν το ίδιο!

Τα αποτελέσματα της έρευνας

- 6 στις 10 μεγαλύτερες γυναίκες ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς.

- 5 στις 10 της μεσαίας ομάδας και 2 στις 10 στη νεότερη ομάδα δήλωσαν το ίδιο.

Σχετικά Άρθρα