ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τι κάνει η Βικτόρια Μπέκαμ και είναι fit

25 Οκτωβρίου 2019, 12:00

images

Το ζεύγος Μπέκαμ έχει αποτελέσει εδώ και σχεδόν μια 20ετία το απόλυτο πρότυπο ζευγαριού που ο χρόνος του φέρθηκε με επιείκεια.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, παρά τις τέσσερις εγκυμοσύνες της και τα 45 της, είναι πιο αδύνατη και γυμνασμένη παρά ποτέ. Και –όπως όλα δείχνουν- δεν αφήνει διόλου στην τύχη τα θέματα της εξωτερικής της εμφάνισης και της ευεξίας της.

Η πρώην τραγουδίστρια, μέλος των Spice Girls και νυν σχεδιάστρια μόδας, περνάει δύο ώρες κάθε πρωί κάνοντας γυμναστική. Όπως επισημαίνει, αυτό συμβαίνει καθημερινά, χωρίς εξαιρέσεις, όσο βαρύ κι αν είναι το πρόγραμμά της.

Η μέρα της ξεκινάει στις 5:30 το χάραμα! Από τις 6 ως τις 7 περπατάει και τρέχει στον διάδρομο βλέποντας προγράμματα στην τηλεόραση. Όπως λέει, αυτή είναι η μοναδική στιγμή της ημέρας που βλέπει τηλεόραση.

Αφού ολοκληρώσει την ωριαία αεροβική της άσκηση στον κυλιόμενο διάδρομο, φτάνει ο προσωπικός της γυμναστής ο οποίος την καθοδηγεί στην άσκησή της άλλη μία ώρα κάθε πρωί, από τις 7 ως τις 8 πμ.

Γυμνάζει απαραιτήτως τα χέρια της και άλλα 30 λεπτά τα πόδια της. Στην συνέχεια φροντίζει για την μετάβαση των παιδιών της στα σχολεία τους και αρχίζει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Το σπουδαιότερο; Δεν σταματάει το αυστηρό, πρωινό πρόγραμμα της εκγύμνασης ούτε τα Σαββατοκύριακα, ούτε κι όταν βρίσκεται σε ταξίδι ή διακοπές.

Και βέβαια συνοδεύει όλη αυτή την αυστηρή εξάσκηση και με το ίδιο ελεγχόμενη διατροφή που περιέχει ό,τι πιο υγιεινό και ολιγοθερμιδικό υπάρχει στην αγορά. Δημητριακά ολικής άλεσης χωρίς ζάχαρη, αυγά, σολομός, χυμοί λαχανικών και φρούτων είναι οι τροφές που προτιμά.

Όπως λέει, απολαμβάνει αυτήν την τόσο αυστηρά ελεγχόμενη καθημερινότητα πάρα πολύ και την κάνει με ευχαρίστηση. Κάπως έτσι εξηγείται που στα 45 της και μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες, δείχνει πιο μικροσκοπική κι από ένα κοριτσάκι στην εφηβεία.

Σχετικά Άρθρα