ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Καναδή 73χρονη απέδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά για βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης

12 Μαΐου 2020, 09:00

images

Στα 73 της χρόνια αποφάσισε να αλλάξει το σώμα της χάνοντας 30 κιλά μία Καναδή η οποία έγινε παράδειγμα για χιλιάδες άλλους ηλικιωμένους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Η fitness influencer, Joan MacDonald ζει στο Οντάριο του Καναδά και επί σειρά ετών αντιμετώπιζε πρόβλημα με το βάρος της, το οποίο επιδεινώθηκε αφού μπήκε στην εμμηνόπαυση μετά τα 50 της. Ξαφνικά όμως πριν από μερικούς μήνες και με την καθοδήγηση της κόρης της Michelle MacDonald που ασχολείται με το fitness και τη yoga, αποφάσισε να αλλάξει την ζωή της, να βάλει στην καθημερινότητα όση περισσότερη κίνηση μπορεί και να αρχίσει να τρώει λιγότερο και σωστά!

Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο να χάσει περί τα 30 κιλά και να βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία της. Νέο κούρεμα, ανανεωμένη διάθεση, πιο μοντέρνα ρούχα και -όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η κυρία MacDonald, είναι σαν να έδιωξε από πάνω της όχι κιλά, αλλά ...χρόνια!

Η μέθοδός της σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει:

-Πολλά και μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα αντί για 3 μεγάλα.

-Ισορροπία σε κάθε γεύμα μεταξύ πρωτεϊνών και υδατανθράκων.

-Περπάτημα καθημερινά.

-Γυμναστήριο καθημερινά.

-Δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη για περιπάτους, ποδηλασία και οποιαδήποτε άλλη σωματική δραστηριότητα.

Τελικά, όπως λέει, όχι μόνο κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά και να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της αλλά και να "φρενάρει" την αρθρίτιδα και προβλήματα στους νεφρούς που της είχαν διαγνωστεί λίγο καιρό πριν ξεκινήσει την αλλαγή στον εαυτό της. Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δίνει συμβουλές σε συνομήλικες αλλά και πολύ νεότερες γυναίκες να μην το βάζουν κάτω και να τολμούν την αλλαγή.



Σχετικά Άρθρα