ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ζευγάρι ηλικιωμένων αποδεικνύει ότι ο έρωτας διαρκεί ακόμα στα δύσκολα

07 Νοεμβρίου 2023, 18:00

images

Ο Phil και η Margaret Vaske είναι παντρεμένοι εδώ και 63 χρόνια. Τον περασμένο μήνα, η Margaret, 82 ετών, παρουσίασε πόνο στην πλάτη και ο Phil, 86 ετών, άρχισε να έχει πόνο στο στήθος. Πήγαν στα επείγοντα κοντά στο διαμέρισμά τους στο Sun City Center της Φλόριντα, για να εξεταστούν. Εκεί, σύμφωνα με το NBC News, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι οι δύο ηλικιωμένοι είχαν υποστεί πρόσφατα καρδιακή προσβολή, και μάλιστα την ίδια περίπου περίοδο.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας καρδιάς στο HCA Florida Brandon Hospital. Πριν από λίγες ημέρες υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις, τις οποίες έκανε ο ίδιος γιατρός. Η Μάργκαρετ είχε ένα τετραπλό bypass, ο Phil ένα τριπλό bypass.

Το ζευγάρι αναρρώνει τώρα σε διπλανά δωμάτια του νοσοκομείου. Αλλά ο γιος τους, Jeff, είπε ότι ο μπαμπάς του μπήκε κρυφά στο δωμάτιο της μαμάς του για να την ελέγξει. Η Margaret είπε ότι ο Phil ήταν πάντα αυτός που τη φρόντιζε.

«Είχα παρουσιάσει καρκίνο του μαστού 2 φορές. Ήταν το στήριγμά μου όποτε κάτι πήγαινε λάθος», έκανε γνωστό.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να μην είναι σίγουρο για το τι πρέπει να κάνουν για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν από κοινού. Ο Phil θεωρεί ότι όλο αυτό είναι καθαρή σύμπτωση. Αλλά η Margaret είναι πεπεισμένη ότι υπάρχει κάτι πίσω από όλα αυτά.

«Αυτός είναι ο τρόπος του Κυρίου να μας πει κάτι», είπε κρατώντας το κομποσκοίνι της. Τέλος, η ίδια ενθάρρυνε τους ανθρώπους να δουν τον γιατρό τους ή να πάνε στο νοσοκομείο εάν έχουν πόνο που συνάδει με καρδιακή προσβολή.

Σχετικά Άρθρα