ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

"Χρυσό" στον έρωτα για τους Έλληνες άνδρες

20 September 2021, 18:00

images

Πρώτη θέση στον παγκόσμιο χάρτη κατέλαβαν οι Έλληνες εραστές σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Sun, που παρουσιάζει τους πιο ...ερωτικούς λαούς.

«Οι Έλληνες βρέθηκαν πρόσφατα να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι, με ενισχυμένη απόδοση λόγω της υγιούς μεσογειακής διατροφής τους με ψητό ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα», αναφέρει στην εισαγωγή του το άρθρο της η Γιασμίν Χαρίσα. Στην ενότητα του ερωτικού της αφιερώματος για την Ελλάδα, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με στοιχεία της Durex, το 87% των ενηλίκων στη χώρα μας κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, δηλ. πιο συχνά από οποιαδήποτε άλλη χώρα που συμπεριλήφθηκε στην έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών. Η εν λόγω έρευνα έβαλε στο μικροσκόπιο τις σεξουαλικές συνήθειες 30.000 ανθρώπων από 26 εθνικότητες και οι Έλληνες βρέθηκαν στην κορυφή, εξηγεί η αρθρογράφος.

Ως ο λιγότερα σεξουαλικά ικανοποιημένος λαός του πλανήτη εμφανίζονται οι Ιάπωνες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun. Μόνο το 34% του πληθυσμού κάνει σεξ κάθε εβδομάδα, με βάση τα στοιχεία της Durex. Τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας έχουν συνδεθεί με τη μείωση ερωτικών επαφών ανάμεσα σε συζύγους και ζευγάρια, συμπληρώνει η αρθρογράφος.

Οι Γάλλοι εμφανίζονται να προτιμούν γρήγορες συνευρέσεις, σύμφωνα με μια έρευνα. Λίγο περισσότεροι από τους μισούς άνδρες καταφέρνουν να παρατείνουν τη συνουσία καθυστερώντας την εκσπερμάτιση και μόλις το 6% «κρατάει» 13 λεπτά.

Η παγκόσμια «πρωτεύουσα των οργασμών» φαίνεται να είναι η Νορβηγία αφού, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερωτικών βοηθημάτων Lelo, το 35% του πληθυσμού ισχυρίζεται ότι φτάνει σε κορύφωση κάθε μέρα.

Οι δε Βραζιλιάνοι «που κατά μέσο όρο αντέχουν γύρω στα 30 λεπτά στο κρεβάτι» είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της αντοχής, επισημαίνει η αρθρογράφος. Η αρνητική πλευρά ωστόσο, σύμφωνα με το The Penguin Atlas Of Human Sexual Behaviour, είναι πως το 44% των γυναικών παραδέχονται ότι υποκρίνονται οργασμούς, ποσοστό που δείχνει ότι σημασία δεν έχει μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα.

Σχετικά Άρθρα