ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τρία λάθη στο πρώτο ραντεβού που πρέπει να σάς προβληματίσουν

24 Αυγούστου 2022, 18:00

images

Στις μέρες μας, που οι σχέσεις έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολες και οι χωρισμοί είναι συχνοί, τα πρώτα ραντεβού είναι αρκετά στη ζωή κάθε ανύπανδρου ανθρώπου... Κι ενώ με τα χρόνια η εμπειρία εμπλουτίζεται με διάφορα περίεργα που συμβαίνουν σε όλους μας, οι ειδικοί συστήνουν να το βάζουμε ...στα πόδια όταν συμβεί ένα από τα τρία παρακάτω.

Βιασύνη

Βγήκατε για πρώτη φορά οι δύο σας να πιείτε ένα ποτό ή να δειπνήσετε. Κι ενώ η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη και φιλική, εκείνος ή εκείνη κάνει σεξουαλική επίθεση χωρίς κανένα προειδοποιητικό σημάδι... Χωρίς δηλαδή να έχει δημιουργηθεί κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα ή να έχετε έρθει κοντά προς το τέλος της βραδιάς. Η βιασύνη αυτή δείχνει άτομο ανώριμο, ακοινώνητο, χωρίς αυτοπειθαρχία και με απρόβλεπτη συμπεριφορά. Οι σεξολόγοι υποστηρίζουν ότι μια τέτοια συμπεριφορά ,πρέπει να μάς προβληματίζει και σε καμία περίπτωση να μην μάς φαίνεται απλά ...παιδιάστικη!

Προσωπικές εξομολογήσεις

Είναι ωραίο να είμαστε ειλικρινείς, να ανοιγόμαστε συναισθηματικά και να παρουσιάζουμε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα και της ζωής μας στο άλλο πρόσωπο. Αλλά εάν με το "καλησπέρα" αρχίσουμε να λέμε τι χρώμα μάς αρέσει στα εσώρουχα, να εξιστορούμε προσωπικές στιγμές με το προηγούμενο ταίρι μας και να κοινοποιούμε τις φαντασιώσεις μας, τότε κάτι δεν πάει καλά. Οι ειδικοί συστήνουν ιδιαίτερη προσοχή σε άτομα που κάνουν αυτό το λάθος καθώς δείχνει μια απέλπιδα προσπάθεια να νιώσουν γρήγορα οικειότητα, να προχωρήσει η σχέση με ταχύτητα ...υπερηχητικού!

Κακές συμπεριφορές και έλλειψη τρόπων

Σε μία σχέση ζωής συμβαίνει και να ακούσουμε τον άλλο να χρησιμοποιεί την τουαλέτα και να δούμε να καθαρίζει το λαιμό του, και πολλά άλλα που δεν είναι ωραία, αλλά όταν ζεις μαζί δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Στο πρώτο ραντεβού όμως είναι ανεπίτρεπτα και δείχνουν ότι το άτομο δεν έχει τρόπους. Αν νιώθει τόση άνεση από την αρχή, τι θα κάνει μόλις γνωριστούμε καλύτερα; 

Σχετικά Άρθρα