ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τολμηρή ταινία για να βοηθήσει το σύστημα υγείας της Βρετανίας

29 Απριλίου 2020, 18:00

images

Το διαβάσαμε κι αυτό: Η δημοσιογράφος του BBC, Ireland Έμα Βάρντι είχε μια ... τολμηρή συμμετοχή σε βίντεο που γυρίστηκε για καλό σκοπό, την ενίσχυση του βρετανικού συστήματος υγείας.

Όπως αναφέρει η Belfast Telegraph, το BBC δεν συμμερίστηκε την πρόθεσή της να βοηθήσει, με τον συγκεκριμένο τρόπο κι έτσι το βίντεο επαναδημοσιεύτηκε, αυτή τη φορά χωρίς τις επίμαχες σκηνές που ήταν 100% πορνό.

Ο σύντροφος της Βάρντι Άαρον Άνταμς γύρισε μαζί με τους συμπαίκτες  του ένα βίντεο χιουμοριστική αντιγραφή του βίντεο κλιπ του «I want to break free» των Queen. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επικεφαλής του BBC τόσο στο  Μπέλφαστ όσο και στο Λονδίνο δεν είδαν με καλό μάτι τη συμμετοχή της βραβευμένης δημοσιογράφου με τέτοιο τρόπο στο βίντεο. Ακολούθησε ένα email στην αίθουσα σύνταξης του BBC, στην οποία οι διεύθυνση υπενθύμιζε τη σωστή χρήση των social media.

Το βίντεο τελικά κατέβηκε και ξανανέβηκε, χωρίς τις σκηνές στο κρεβάτι. Αλλά από την Daily Mail είχαν προλάβει να το αντιγράψουν...

Αλλά η επιλογή αυτή της δημοσιογράφου δύσκολα θα ξεχαστεί τόσο από την ίδια όσο και από τους εργοδότες και τους συναδέλφους της που νιώθουν όλοι μαζί απλά ντροπή!

Σχετικά Άρθρα