ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το 17% των ανδρών εργαζομένων έχει συγκεκριμένη φαντασίωση

22 Φεβρουαρίου 2023, 18:00

images

Όπως έδειξε βρετανική έρευνα, το 65% των ανδρών έχει φαντασιώσεις ότι κάνει σεξ στον εργασιακό του χώρο, με το αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών να είναι σαφώς μικρότερο και να αγγίζει μετά βίας το 50%. Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι το 17% των ανδρών δηλώνει έναν πολύ συγκεκριμένο όσο και ...άβολο χώρο ως τον ιδανικό για να εκπληρώσει αυτές τις φαντασιώσεις του, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον ανελκυστήρα!

Ο χώρος αυτός φαίνεται άβολος και είναι σχεδόν αστείο να το σκέφτεται κανείς ως προοπτική για σεξουαλική συνεύρεση. Μάλιστα στις γυναίκες, το 20% φαίνεται να φαντασιώνονται ότι επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις στην τουαλέτα που είναι πιο κλασική προοπτική ενώ για ανελκυστήρα δεν έκανε λόγο καμία από τις συμμετέχουσες στην έρευνα. Αλλά το ανδρικό μυαλό δεν σκέφτεται το ίδιο με το γυναικείο...

Φαίνεται ότι το άβολο της υπόθεσης, η κίνηση του ανελκυστήρα, όσο και ο μεγαλύτερος κίνδυνος να γίνουν αντιληπτοί από τους συναδέλφους, αντί να τους απωθεί, αντίθετα τους αναστατώνει.

Οι ερωτικές φαντασιώσεις όμως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα της ζωής μας, ούτε με τις πρακτικές που υιοθετεί ο κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητά του. Η ερωτική φαντασίωση είναι στην πραγματικότητα η εσωτερική διαφυγή από τη λογική, τη σοβαρότητα και τις κοινωνικές επιταγές. Πρόκειται για μία εσωτερική, ερωτική επανάσταση που αρκετοί δεν εμπιστεύονται ούτε στο σύντροφο της ζωής τους.

Έτσι, ενώ στην ίδια έρευνα το 50% των γυναικών και το 65% των ανδρών δήλωσε ότι έχει φαντασιώσεις για σεξ στο γραφείο, οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι όταν έχουν συνάψει σχέση με συνάδελφο, οι συναντήσεις τους γίνονταν εκτός γραφείου και ...ωραρίου εργασίας!


Σχετικά Άρθρα