ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τι χαλάει τις ωραίες προσωπικές στιγμές μας

04 Αυγούστου 2020, 18:00

images

Ο υπερβάλλων ζήλος μπορεί να καταστρέψει πολλές στιγμές και καταστάσεις στην ζωή μας. Και από αυτές δεν ξεχωρίζει η σεξουαλική δραστηριότητα.

Κάποιοι και κάποιες έχουν μεγάλοι ανάγκη να αρέσουν στο άλλο φύλο. Και για να το πετύχουν αυτό, ντύνονται και χτενίζονται υπερβολικά καταλήγοντας να μην αρέσουν σε κανέναν.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι θεωρούν ότι η προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση είναι μια ματαιότητα και αρνούνται α φροντίσουν στοιχειωδώς τον εαυτό τους. Και αυτοί κάνουν λάθος καθώς δεν μπορούμε να προσελκύσουμε ερωτικό σύντροφο αν είμαστε εντελώς απεριποίητοι. 

Αυτές οι ακραίες αντιλήψεις ακολουθούν πολλούς και στο κρεβάτι...

Θέλουν να ικανοποιήσουν τον ή την σύντροφο και κάνουν ακραίες κινήσεις που έχουν δει σε ταινίες ή έχουν φανταστεί ότι ίσως βοηθούν. Ξεχνούν ότι αυτό που μετράει πραγματικά είναι να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και όχι κάποιος άλλος-η...

Χρήσιμο είναι λοιπόν να αποφύγουμε τα παρακάτω:

-Τα υπερβολικά ασυνήθιστα εσώρουχα.

-Τις ακραία τολμηρές εκφράσεις ειδικά αν δεν γνωριζόμαστε καλά με τον ερωτικό παρτενέρ μας.

-Τον "υπερστολισμό" είτε είμαστε άνδρες είτε γυναίκες. Ο στόχος είναι να μπορεί να μας αναγνωρίσει το πρωί αχτένιστους και χωρίς ρούχα...!

-Εμμονές του τύπου "πρέπει να φτάσουμε σε οργασμό ταυτόχρονα" ή "πρέπει να το κάνουμε 5 φορές σε μια βραδιά".

-Καταπιεστικές κινήσεις του τύπου "φόρα αυτό", "κάνε εκείνο", "μίλα έτσι".

- Προσδοκίες να μας κάνει ο άλλος συνεχώς κοπλιμέντα ή να μας λέει ότι είμαστε ο καλύτερος ερωτικός παρτενέρ που είχε ποτέ!



Σχετικά Άρθρα