ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τι "τραβάει" ερωτικά τις γυναίκες και τι τους άνδρες

24 Οκτωβρίου 2022, 18:00

images

Κάποιες αντικειμενικά ωραίες γυναίκες δεν έχουν καλή τύχη στον έρωτα, την ώρα που οι πιο μέτριας εμφάνισης φίλες τους, διαλέγουν συντρόφους... Ομοίως, άνδρες αρρενωποί και πετυχημένοι περνούν απαρατήρητοι, με λιγότερο γοητευτικούς της παρέας τους να "τραβούν" τις γυναίκες σαν το μαγνήτη. Τι συμβαίνει;

Ούτε η ομορφιά, ούτε η καλοσύνη και η μόρφωση φαίνεται να βοηθούν κάποιους ανθρώπους να χαρούν τον έρωτα και να βρουν ένα ταιριαστό ταίρι. Το παράπονό τους είναι δε μεγάλο, όταν βλέπουν συνομήλικους με εμφανώς λιγότερα προσόντα, να είναι πολύ πιο "τυχεροί" στον έρωτα και τις σχέσεις. Η επιτυχία στις σχέσεις βέβαια. δεν έχει να κάνει με την τύχη ούτε με τα τυπικά προσόντα κάποιου!

Όπως λένε ειδικοί που μελέτησαν το θέμα, τον πιο καθοριστικό ρόλο παίζει ο ανοιχτός χαρακτήρας, το χιούμορ, το θάρρος και η διάθεση για διασκέδαση και ζωή. Τα παραπάνω φαίνεται να συνθέτουν σε συνδυασμό μία προσωπικότητα γοητευτική που ελκύει ερωτικούς συντρόφους. Αντιθέτως, οι άνθρωποι που είναι εσωστρεφείς, ντροπαλοί, δυσκολεύονται να ανοιχτούν στους άλλους, να πάρουν ρίσκα και να διασκεδάσουν, είναι συνήθως οι χαμένοι στον έρωτα! Μόνη ελπίδα αυτών των τελευταίων, είναι να διασταυρωθεί ο δρόμος τους με μία παρόμοια προσωπικότητα και να βρουν "λιμάνι" ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Αν λοιπόν θέλετε να πειραματιστείτε για να δείτε αν λειτουργεί πρακτικά αυτή η θεωρία, χαλαρώστε, επιστρατεύστε το πιο αβίαστο και ειλικρινές σας χαμόγελο, χαρείτε τις συντροφιές και τις νέες γνωριμίες χωρίς ντροπές και αναστολές, για να δείτε αν αυτό που έλειπε από την εμφάνισή σας ήταν τελικά το χαμόγελο και το χιούμορ!

Σχετικά Άρθρα