ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τα σεξουαλικά προβλήματα των αστροναυτών προσπαθούν να λύσουν ειδικοί επιστήμονες

28 Φεβρουαρίου 2020, 18:00

images

Καθώς η NASA και άλλοι διαστημικοί οργανισμοί από την Ρωσία, την Κίνα και αλλού εργάζονται προς την κατεύθυνση της αποστολής ανθρώπων σε άλλους πλανήτες για αποικισμό και επιστημονικά πειράματα, τα προβλήματα που προκύπτουν είναι όλο και πιο περίπλοκα... Για παράδειγμα, τι θα γίνει με όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που θα πρέπει να στερηθούν το σεξ επί μήνες ή χρόνια;  

Όπως μετέδωσε σε εκτενές άρθρο της η ηλεκτρονική μορφή της Independent, η NASA παρότι οι εκπρόσωποί της διστάζουν να αναφερθούν ανοιχτά στο πρόβλημα, έχει αναπτύξει ολόκληρα προγράμματα για την επίλυση του ...ανθρώπινου αυτού προβλήματος με διόλου ...ανθρώπινα ανδροειδή. Τα ρομπότ αυτά, θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν με κάποιο τρόπο σεξουαλική ικανοποίηση σε άνδρες και γυναίκες αστροναύτες κατά τις ατέλειωτες εβδομάδες μοναξιάς στο διάστημα ή σε κάποιον άλλο πλανήτη.

Οι ιδέες γύρω από την επίλυση του προβλήματος με τεχνολογικούς τρόπους όμως δεν τελειώνουν στα ρομπότ... Επεκτείνονται σε ειδικά κατασκευασμένα sex toys που θα επιλέγουν οι αστροναύτες πριν φύγουν από την Γη, και θα ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους.

Βέβαια, αυτό που δεν έχει επιλυθεί ακόμα, είναι αυτό που προσφέρει η επαφή με ένα άλλο σώμα, ανθρώπινο και ζεστό που παίρνει επίσης ικανοποίηση από την επαφή. Πρόκειται για ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα για το οποίο "τρέχουν" πολλά ερευνητικά προγράμματα με σκοπό να δοθεί η πιο ...ικανοποιητική λύση.


Σχετικά Άρθρα