ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σεξουαλικά προβλήματα λόγω κακής ψυχολογίας

31 Αυγούστου 2022, 18:00

images

Υπάρχουν τα σεξουαλικά προβλήματα που προκαλούν σε άνδρες και γυναίκες οι ορμόνες τους, τα γηρασμένα αγγεία και γενικά ο οργανισμός και το σώμα τους και υπάρχουν και σεξουαλικά προβλήματα που στο 80% των περιπτώσεων οφείλονται στην κακή ψυχολογία.

Τα πιο αντιπροσωπευτικά εξ αυτών, είναι στους μεν άνδρες η πρόωρη εκσπερμάτιση, στις δε γυναίκες η δυσπαρευνία. Και τα δύο αυτά προβλήματα , εμφανίζονται σε νέα άτομα και συνήθως κρύβουν κατάθλιψη και αγχώδεις διαταραχές.

Τα άτομα που τα βιώνουν βέβαια, αρνούνται συνήθως να ζητήσουν τη βοήθεια ειδικού ψυχολόγου και σεξολόγου, αφήνοντας την προσωπική τους ζωή να "βουλιάξει" σε ένα τέλμα μοναξιάς και ανικανοποίητης καθημερινότητας.

Το αισιόδοξο μήνυμα που πρέπει να πάρουν οι άνθρωποι αυτοί, είναι ότι το σώμα τους μπορεί να λειτουργήσει και πάλι φυσιολογικά, αν φροντίσουν λίγο παραπάνω το μυαλό και τη ψυχή τους. 

Οι ειδικοί υπόσχονται σημαντική βελτίωση ως και πλήρη απαλλαγή από το πρόβλημα , αρκεί να καταφεύγει κάποιος από την αρχή που εμφανίζεται η δυσκολία και να μην αφήνει το χρόνο να την εδραιώνει και να την κάνει αποδεκτή.

Σχετικά Άρθρα