ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σε ποια ηλικία απατούν πιο συχνά οι γυναίκες

09 Ιανουαρίου 2020, 18:05

images

Η απιστία στις σχέσεις δεν έχει ούτε ηλικία,ούτε και φύλο! Υπάρχουν άνθρωποι που την θεωρούν αποδεκτή, άλλοι που την αποφεύγουν αλλά κάποια στιγμή ενδίδουν, και κάποιοι που δεν θα απατούσαν ποτέ... 

Παρόλα αυτά, όπως έδειξε έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία, οι γυναίκες απατούν πιο συχνά σε μια συγκεκριμένη δεκαετία της ζωής τους. Και παρότι η ηλικία αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί "νεανική", πάντως δεν χαρακτηρίζεται από την ανωριμότητα των πρώτων χρόνων μετά την εφηβεία και αυτό δημιουργεί προβληματισμό στους ειδικούς!

Πρόκειται για την ηλιακή ομάδα των 25-34 ετών που βρέθηκε ότι είναι το πιο επικίνδυνο για απιστία καθώς το 35,1% των γυναικών που παραδέχτηκαν ότι έχουν απατήσει τον σύντροφό τους (είτε ήταν σε σχέση είτε παντρεμένες), ανήκε σε αυτήν την ηλιακή ομάδα. Εξάλλου, για το 79,2% των γυναικών αυτών, ο κυρίαρχος λόγος για την απιστία από μέρους τους είναι η ανεκπλήρωτη σεξουαλική ζωή. Δηλαδή ο σύντροφός τους δεν τις ικανοποιούσε σεξουαλικά όπως θα ήθελαν.

Και κάπως έτσι καταργείται αυτό που πιστεύαμε ρομαντικά σκεπτόμενοι, ότι οι γυναίκες απατούν όταν δεν έχουν τρυφερότητα, αγάπη και προσοχή. Η νέα έρευνα έδειξε σαφώς το αντίθετο, ειδικά βέβαια για τις Βρετανίδες.

Στις ηλικίες που ρέπουν προς την απιστία είναι πάντως και οι μεγαλύτερες γυναίκες της ηλικιακής ομάδας 35-44 ετών που αποτελούν το 30% των γυναικών που απάτησαν τον σύντροφό τους. Κυρίαρχος λόγος και στη δική τους περίπτωση η ανεπαρκής σεξουαλική ζωή με τον άνδρα τους και η ανάγκη να βρουν ικανοποίηση.

ΠΗΓΗ

DAILY MAIL

Σχετικά Άρθρα