ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ραντεβού και φλερτ από το τηλέφωνο και το skype

24 Απριλίου 2020, 18:00

images

Όπως δείχνουν έρευνες που διεξήγαγαν το τελευταίο διάστημα εταιρίες δημοσκοπήσεων στη Βρετανία και αλλού, το φλερτ καλά κρατεί και το διάστημα της καραντίνας!

Λένε πως ο έρωτας βρίσκει πάντα τον δρόμο του, πως είναι τυφλός και άλλα παρόμοια... Στην περίπτωση της πανδημίας του κορωνοϊού πάντως έχει και "μάτια" και "αφτιά" και "επικοινωνία" αλλά όλα -όχι τυχαία- σε εισαγωγικά καθώς είναι ηλεκτρονικά!

Τα ζευγάρια που δεν ζουν μαζί ή που γνωρίστηκαν λίγο πριν από την καραντίνα, ή ακόμα που βρήκαν τώρα ο ένας τον άλλον μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών, επικοινωνούν και μάλιστα επί αρκετές ώρες την ημέρα μέσω των ηλεκτρονικών τρόπων επικοινωνίας που στις μέρες μας είναι πολλοί!

Πρώτα στις προτιμήσεις είναι τα κινητά τηλέφωνα με φωνητικές ή βιντεοκλήσεις και το skype. Νέοι και λιγότερο νέοι έχουν επιστρατεύσει την φαντασία τους και περνούν χρόνο "μαζί" έχοντας μάλιστα αρκετές κοινές δραστηριότητες...

Για παράδειγμα:

Μαθητές και φοιτητές μελετούν μαζί έχοντας ανοιχτό με τις ώρες το skype.

Εραστές της γυμναστικής, κάνουν εξ αποστάσεων ταυτόχρονα γυμναστική καθοδηγώντας ο ένας τον άλλον.

Πιο ρομαντικοί, ανάβουν κεράκια, παίρνουν το φαγητό και το... λάπτοπ και χαίρονται ένα ρομαντικό δείπνο εξ αποστάσεως.

Κάποιοι παρακολουθούν ταυτόχρονα μια κινηματογραφική ταινία ή θεατρικές παραστάσεις που αυτήν την εποχή είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και μετά τις σχολιάζουν όπως θα έκαναν σε ένα κανονικό ραντεβού.

Πολλοί εξάλλου επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις με την βοήθεια της κάμερας και του μικροφώνου του κινητού ή του λάπτοπ, πάντα εξ αποστάσεως.

Πάντως όπως όλα δείχνουν, η πανδημία δεν μας αλλάζει επί της ουσίας συνήθειες, αλλά μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα περιμένοντας την κανονικότητα να μπει και πάλι στην ζωή μας. Το ευχάριστο είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω!

ΠΗΓΗ

Με στοιχεία από άρθρο του bbc.com με ιστορίες νέων από όλο τον κόσμο

Σχετικά Άρθρα