ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πρόβλημα στο σεξ ή την ίδια τη σχέση; Απαντήστε εσείς στο ερώτημα...

05 Ιουλίου 2022, 18:00

images

Μια όχι και τόσο ευτυχισμένη παντρεμένη γυναίκα έχει πυροδοτήσει διαφωνίες στο διαδίκτυο αφού αποκάλυψε ότι αρνείται να κάνει σεξ με το σύζυγό της επειδή ο τελευταίος έχει μούσι...

«Έχω ινομυαλγία και πολύ ευαίσθητο δέρμα, οπότε πονάει όταν με αγγίζει», δήλωσε η ίδια. «Το φιλί είναι κάτι άλλο, που δεν πειράζει».

Όπως μεταδίδει το Newsweek, μια πάθηση που προκαλεί πόνο σε όλο το σώμα μαζί με άλλα προβλήματα, όπως συναισθηματική και ψυχική δυσφορία, η ινομυαλγία, επηρεάζει περίπου 4 εκατομμύρια ενήλικες στις ΗΠΑ ή περίπου το 2% του ενήλικου πληθυσμού, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων.

Σε αυτήν την περίπτωση, η πάθηση, σε συνδυασμό με τις τρίχες στο πρόσωπο του συζύγου της, έχουν ασκήσει πίεση σε αυτή την πτυχή της σχέσης τους. «Αρνούμαι να κάνω σεξ μαζί του αν έχει μούσι», είπε. «Μερικές φορές το ξυρίζει, αλλά μετά νιώθω πίεση να κάνουμε σεξ».

Ως αποτέλεσμα, το ζευγάρι έχει περάσει αρκετό καιρό χωρίς να αισθάνεται τη δέουσα οικειότητα και καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης.

«Δεν μου αρέσουν πραγματικά τα γένια σε κανέναν», έγραψε η γυναίκα. «Τα βρίσκω μη ελκυστικά». Σύμφωνα με την ανάρτησή της, η κατάσταση αυτή αφορά  τα τελευταία πέντε χρόνια της 28χρονης σχέσης τους.

«Το θέμα είναι ότι νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα χωρίς αυτό», είπε. "Είναι ένας όμορφος άντρας, φαίνεται ακόμα νέος και τα γένια του γκριζάρουν, οπότε τον γερνάνε. Φαίνεται πιο αδύνατος χωρίς αυτό."

Παρά τις πολλές προσπάθειες να τον κάνει να αλλάξει γνώμη, ο σύζυγός της μέχρι στιγμής έχει παραμείνει αδιάλλακτος, με τη γυναίκα του να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είτε «αγαπά τα γένια του περισσότερο από το σεξ ή δεν τον ενοχλεί πια να μην κάνει σεξ μαζί μου».

Οι αντιδράσεις επί του θέματος ήταν έντονες και διαφορετικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους χρήστες να υπερασπίζονται το σύζυγο, κάνοντας λόγο για αυτοδιάθεση, και άλλους να υπερασπίζονται τη σύζυγο, αναφερόμενοι σε αμοιβαίους συμβιβασμούς μεταξύ των δύο.


Σχετικά Άρθρα