ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Οι Βρετανοί "ζήλεψαν" τις προτροπές της κυβέρνησης της Δανίας για sex buddy

02 Ιουνίου 2020, 18:00

images

Νέες εποχές, νέες ανάγκες, νέα ήθη... Οι Βρετανοί έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι τελικά δεν είναι τόσο αστείες, οι προτροπές της κυβέρνησης της Δανίας να βρουν οι μοναχικοί πολίτες της έναν "σεξουαλικό φίλο" για να περάσουν πιο εύκολα ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας. Μια ειδικός μάλιστα ανέλυσε στον Independent τις περιπτώσεις κάποιων που παρουσίασαν skin hunger (δερματική πείνα), δηλαδή ένα σύνδρομο που παθαίνουν οι φυλακισμένοι και που συνίσταται στην μεγάλη ανάγκη να μας αγγίξει κάποιος!

Κι αφού η ανεύρεση ενός συντρόφου -ζωής είναι δύσκολη υπόθεση και δεν μπορεί να γίνει με ...παραγγελία μέσα σε δυο μήνες, οι ειδικοί στη Δανία συστήνουν να βρουν όσοι ζουν μόνοι έναν φίλο με τον οποίο θα κάνουν και σεξ και καλή παρέα ώστε αν χρειαστεί να κλειστούν πάλι εβδομάδες στο σπίτι, να μην είναι μόνοι!

Η προτροπή προκάλεσε γέλια και κοροϊδευτικά σχόλια. Αλλά όσο το σκέφτονται οι Βρετανοί, βλέπουν ότι έχει μια λογική βάση. Κι επειδή το σύνδρομο του skin hunger είναι υπαρκτό και προκαλεί ακόμα και κατάθλιψη ή ψυχωτικά ξεσπάσματα, τείνουν τώρα να σκεφτούν σοβαρά την πιθανότητα να δοκιμάσουν τις προτροπές των Δανών.

Όλοι βέβαια απεύχονται να ξαναχρειαστεί το επόμενο φθινόπωρο ή τον χειμώνα να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αλλά χωρίς εμβόλιο για τον sars-cov-2, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.  Πέρα λοιπόν από το σεξ, υπάρχει και η ανάγκη για άγγιγμα, χάδι, αγκαλιά, ανθρώπινη παρουσία  και όχι μόνο μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Και είναι ένα από τα θετικά της καραντίνας, ότι όλοι το συνειδητοποιούν αυτό τώρα και προσπαθούν να βγουν από την απομόνωση και τη μοναξιά τους.

Σχετικά Άρθρα