ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ο "πονοκέφαλος" των ανδρών φαίνεται ότι είναι οι αγώνες ποδοσφαίρου και οι αθλητικές εκπομπές

30 Οκτωβρίου 2020, 18:00

images

Η γυναίκα θέλει αγκαλιές και φιλιά αλλά ο άνδρας αρνείται και δείχνει ενοχλημένος. Όχι δεν έχει πονοκέφαλο! Απλά θέλει να παρακολουθήσει το αγαπημένο του πρόγραμμα στην τηλεόραση! Και αυτή είναι η πιο συχνή αιτία που ένας νέος άνδρας αδιαφορεί για το σεξ που του προσφέρεται στο... πιάτο!

Έρευνα εταιρίας προφυλακτικών σε δείγμα άνω των 2000 ανδρών έδειξε ότι το 37% των ανδρών δηλώνει ότι δεν θα απορρίψει την ερωτική προσφορά της συντρόφου τους, αρκεί να μείνει ανοιχτή η τηλεόραση... Δηλαδή αρκεί να μην υπάρξει περίπτωση να χάσουν μια φάση από τον αγώνα τους ή μια σκηνή από την αγαπημένη τους ταινία. 

Το 42% μάλιστα των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι όταν θέλει να δει αγώνα ή κάποιο άλλο ενδιαφέρον πρόγραμμα, βιάζεται κατά την σεξουαλική επαφή και την ολοκληρώνει σε χρόνο...ρεκόρ. Ενώ άλλο 27% είπε ότι ενώ κάνει σεξ, σκέφτεται τον αγώνα!

Οι ερευνητές εξάλλου διαπίστωσαν ότι κάποιοι άνδρες δηλώνουν «άρρωστοι» προκειμένου να μην κάνουν σεξ και να μπορέσουν έτσι να δουν την αγαπημένη τους ομάδα χωρίς την σύντροφο να τους παρενοχλεί. Ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι «Είμαι πολύ κουρασμένος»,  «Είχα πολλή δουλειά» και άλλα παρόμοια που παραπέμπουν σε μια μέρα με πολύ άγχος που απαιτεί τώρα να τους αφήσει η σύντροφος να ηρεμήσουν...

Ελάχιστοι δε, λένε ότι έχουν και πονοκέφαλο!

Σχετικά Άρθρα