ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ο πιο αστείος λόγος να μην θέλει ένας άνδρας το σεξ

05 Ιουλίου 2023, 18:00

images

Μία τηλεφωνική, ανώνυμη, σε τυχαίο πληθυσμό, έρευνα που διεξήγαγαν διδακτορικοί φοιτητές από Ινστιτούτο στην Ουψάλα αποκάλυψε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την ανδρική σεξουαλικότητα, ένα εκ των οποίων είναι και κάπως αστείο.

Οι άνδρες που ερωτήθηκαν και δέχτηκαν να απαντήσουν στο σχετικό ερωτηματολόγιο ήταν 1673 με ηλικίες που κυμαίνονταν από 17 ως 72 έτη. Ήταν όλοι υγιείς ουρολογικά και δήλωσαν ότι είχαν κάποιου είδους προσωπική σχέση με το άλλο ή το ίδιο φύλο.

Στο ερώτημα "τι είναι αυτό που σάς κάνει να μην θέλετε κάποιες φορές το σεξ" το 73% απάντησε η αντιερωτική συμπεριφορά του/της συντρόφου, το 62% απάντησε η κακή υγιεινή του/της συντρόφου και το 31% απάντησε ότι δεν θέλει να κάνει σεξ όταν νιώθει κουρασμένο ή ταλαιπωρημένο. Όταν ζητήθηκαν όμως διευκρινίσεις από τους ερευνητές για την τελευταία απάντηση, οι περισσότεροι συμπεριέλαβαν στα όσα απαρίθμησαν και την πείνα! Είπαν δηλαδή ότι όταν επιστρέφουν από την εργασία τους κουρασμένοι σωματικά ή και πνευματικά, νιώθουν ότι χρειάζονται χαλάρωση, ένα ντουζ και ...φαγητό πριν επιδοθούν σε οποιαδήποτε σεξουαλική περίπτυξη.

Δεν ήταν λίγοι εξάλλου που ανέφεραν ότι ο πιο σίγουρος τρόπος να έρθουν σε ερωτική διάθεση είναι να καταναλώσουν ένα ωραίο φαγητό συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα παρέα με τον/την σύντροφο.

Εξ αυτών των απαντήσεων, οι διδακτορικοί φοιτητές αναγκάστηκαν να συμπεριλάβουν στη διατριβή τους και αυτήν την παράμετρο για την επίτευξη σεξουαλικής επιθυμίας στον άνδρα, επιβεβαιώνοντας το παλιό ρητό ότι "ο έρωτας ξεκινάει από το στομάχι"!

Σχετικά Άρθρα