ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ο καφές βοηθάει τους άνδρες σε πολλά....επίπεδα

02 Ιουνίου 2021, 18:00

images

Δύο με τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα υπάρχει περίπτωση να βοηθούν κάποιους άνδρες στη διατήρηση καλής στύσης καθώς περνούν τα χρόνια. Αυτό έδειξε έρευνα την οποία αναφέρει σε βιβλίο του ο Δρ Φρεντερίκ Σαλντμάν και στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες άνδρες και διαπίστωσαν βελτίωση περίπου κατά 40%. 

Είναι πολύ πιθανό η καφεΐνη να αυξάνει τη διαστολή των αρτηριών του ανδρικού μορίου, βελτιώνοντας έτσι τη στύση. Ωστόσο δεν συστήνεται να ξεπερνούν την προτεινόμενη δόση. Υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν πρέπει επίσης να παραλείπουν: Να ενυδατώνονται συχνά. 

Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι μία φυσική άσκηση που μας κάνει να δαπανούμε ενέργεια και να ιδρώνουμε. Αν δεν έχουμε ενυδατωθεί πίνοντας νερό από πριν, μπορεί να νιώσουμε κόπωση και ατονία. Η ελλιπής ενυδάτωση ενδέχεται να προκαλέσει πτώση της αρτηριακής πίεσης και στυτική δυσλειτουργία. Φροντίστε να πιείτε δύο μεγάλα ποτήρια νερό μαζί με τον καφέ σας.

Ο καφές είναι χαρακτηριστικό τρόφιμο που όταν καταναλώνεται με μέτρο μπορεί να κάνει καλό στον ανθρώπινο οργανισμό ενώ όταν χρησιμοποιείται χωρίς όρια, μπορεί να κάνει κακό.


Σχετικά Άρθρα