ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μετά τις υπέροχες διακοπές, εξαφάνιση και χωρισμός

06 September 2023, 18:00

images

Είναι δυσάρεστο αλλά υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που σχετίζονται με ένα πρόσωπο μόνο για να έχουν παρέα στις καλοκαιρινές διακοπές, κι όταν αυτές τελειώσουν, γίνονται... καπνός!

Το σοκαριστικό για αυτόν που μένει πίσω να ...απορεί, είναι ότι όσο βρίσκονται στις διακοπές, το άλλο πρόσωπο δείχνει ερωτευμένο, ενθουσιασμένο, λέει ωραία λόγια, κάνει κοπλιμέντα, δεν ξεκολλάει από δίπλα τους, αλλά μόλις επιστρέψει στην βάση και την εργασία του, δεν θέλει να σηκώσει ούτε το τηλέφωνο.

"Πρόκειται για προγραμματισμένη από την αρχή συμπεριφορά", λένε οι ειδικοί. "Η επιθυμία αυτών των ανθρώπων δεν είναι σε καμία περίπτωση η σύναψη ερωτικής σχέσης, αλλά περιορίζεται στην ανάγκη τους να κάνουν ωραίες, ερωτικές διακοπές. Αν δείτε σημάδια αποστασιοποίησης μόλις επιστρέψατε από τις διακοπές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εξαφανιστείτε και εσείς. Είναι η μόνη ελπίδα σας να σάς αναζητήσουν διότι έχουν μάθει να τους κυνηγούν και αυτή η συμπεριφορά θα τους εκπλήξει", συστήνουν οι ειδικοί σχέσεων.

Αλλά και πάλι, αυτό αξίζει ως τακτική μόνο αν έχετε στα αλήθεια ερωτευθεί. Αν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, καλύτερα να αφήσετε αυτό το πρόσωπο να εξαφανιστεί διότι οι συμπεριφορές του δεν είναι καλά σημάδια για το μέλλον μίας σχέσης μαζί του.

Από την άλλη πλευρά, καλό είναι να προσέχουμε όταν κάποιος ή κάποια δείχνει ξαφνικό ενδιαφέρον για εμάς στις αρχές του καλοκαιριού ενώ μάς γνώριζε πολύ καιρό πριν και έδειχνε αδιαφορία. Ίσως στην περίπτωση αυτή, είναι καλύτερα να μην ξεκινήσουμε μία σχέση τότε, αλλά να περιμένουμε να διαπιστώσουμε τις αληθινές προθέσεις του προσώπου αυτού στις αρχές Σεπτεμβρίου...!

Σχετικά Άρθρα