ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Λίγο ...μυστήριο ωφελεί τη σχέση και απογειώνει τη σεξουαλική ζωή

09 September 2022, 18:00

images

Αν είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι και δυσκολεύεστε να δείτε πια το αγαπημένο σας πρόσωπο ως σεξουαλικό παρτενέρ, υπάρχει μία πολύ εύκολη στην εφαρμογή της δοκιμή για να ανατρέψετε τη ρουτίνα και να νιώσετε πάλι ερωτικά...

Βάλτε λίγο μυστήριο στην καθημερινότητά σας... Αν είστε γυναίκα, ας έρθει μία φορά στο σπίτι από την εργασία του κι ας σάς βρει ασυνήθιστα περιποιημένη. Αν είστε άνδρας, πάρτε τη μία φορά τηλέφωνο και δώστε της ραντεβού το βράδυ να πιείτε ένα ποτό ή ό,τι κάνατε στην αρχή της γνωριμίας και δεν κάνετε πια.

Επίσης, σταματήστε για λίγες μέρες να είστε προβλέψιμοι. Μην ρωτάτε "τι θα φάμε αύριο" αλλά κάντε έκπληξη ένα ασυνήθιστο φαγητό! Αφήστε τα παιδιά στους παππούδες ένα βράδυ και οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. 

Αλλά και στη ρουτίνα της επικοινωνίας σας, αλλάξτε για λίγες ημέρες τους ρυθμούς... Μην μιλήσετε 3 φορές στο τηλέφωνο τις ώρες που εργάζεστε. Μην μιλήσετε καθόλου. Αντί αυτού, στείλτε ένα μήνυμα με καρδούλες... Σαν έφηβοι!

Βγείτε για λίγο εντελώς από τη ρουτίνα της ζωής σας και σκεφτείτε τι θα κάνατε αν ήσασταν μόνοι και γνωρίζατε ένα νέο σύντροφο. Πώς θα φερόσασταν; Κάντε αυτά που θα εφαρμόζατε σαν τακτική σε αυτήν την περίπτωση. Αν τα αξίζει ένας νέος σύντροφος, πόσο μάλλον τα αξίζει ο σύντροφος της ζωής σας και εσείς οι ίδιοι που έχετε ξεχάσει πώς είναι να νιώθεις έρωτα!

Σχετικά Άρθρα