ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

"Κόκκινες σημαίες" για το πρώτο ραντεβού

14 Απριλίου 2022, 18:00

images

Οι ειδικοί τονίζουν τα τελευταία χρόνια ότι πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και να μην παριστάνουμε ότι είμαστε καλύτεροι σε κάτι με σκοπό να κάνουμε καλή εντύπωση στην αρχή μιας σχέσης... Διότι κάποια στιγμή σύντομα θα αποκαλυφθεί ο αληθινός μας χαρακτήρας και αυτό θα δημιουργήσει εύλογα προβλήματα... Παρόλα αυτά, στο πρώτο ραντεβού πρέπει να είμαστε φειδωλοί σε δηλώσεις και αποκαλύψεις.

Αν είστε 5 χρόνια μόνος ή αν είχατε 10 διαφορετικές σχέσεις μέσα στους τελευταίους μήνες, είναι κάτι που πρέπει να κρατήσετε για τον εαυτό σας κατά το πρώτο και πολλά ακόμα ραντεβού... Δεν χρειάζεται να σοκάρετε με κάποιο τρόπο το νέο σύντροφο καθώς όταν σάς γνωρίσει καλύτερα, θα είναι πιο έτοιμος να ακούσει παρόμοια θέματα.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ντυθείτε υπερβολικά καλά ή τολμηρά, οι γυναίκες να κάνετε ακραίο μακιγιάζ και χτένισμα ή να βάλετε υπερβολικά ψηλές και σέξι γόβες και οι άνδρες να βάλετε επάνω σας όλο το after chave. Κατά το πρώτο ραντεβού φροντίστε να είστε καθαροί, χτενισμένοι και με απλό ντύσιμο χωρίς υπερβολές και σεξουαλικά υπονοούμενα. 

Τέλος, φροντίστε να μην φάτε υπερβολικά πολύ ή καθόλου, να μην πιείτε πολύ αλκοόλ, να μην μιλάτε συνεχώς εσείς ούτε να μένετε σιωπηλοί. Η μέση οδός σε όλα θα σάς κάνει πιο ελκυστικούς και θα κάνει το άλλο πρόσωπο να νιώσει ασφάλεια και οικειότητα.

Σχετικά Άρθρα