ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Κι όμως υπάρχουν "τεχνικές" για καλύτερο σεξ

13 Δεκεμβρίου 2019, 16:15

images

Στάσεις, κινήσεις, εντάσεις, βοηθήματα, ειδικά εσώρουχα, τολμηρές ταινίες, χάδια, μυρωδιές και εκφράσεις συντελούν σε ένα πιο απολαυστικό σεξ που θα στείλει πιο γρήγορα και έντονα το ζευγάρι στην κορύφωση. Πλην όμως, οι εποχές αλλάζουν και κάποια πράγματα κάνουν κύκλους. Μετά από τις μόδες και τις ακρότητες γύρω από το σεξ, τώρα φαίνεται να επιστρέφουμε στα βασικά...

Η μόδα της εποχής ονομάζεται Karezza και αφορά τα χάδια! Η νέα τάση εισάγει στην ζωή μας το αντίμετρο της ρουτίνας στα ζευγάρια που μετά από χρόνια σχέσης κάνουν απλά σεξ χωρίς προκαταρκτικά! Η νέα τάση πάει στο αντίποδα και προτείνει να κάνουμε μόνο χάδια χωρίς σεξουαλική πράξη.

Άνδρας και γυναίκα, επενδύουν χρόνο να αφαιρέσουν τα ρούχα του συντρόφου τους, να του κάνουν μασάζ, να χαϊδέψουν το σώμα του, να το φιλήσουν, να "παίξουν" μαζί του, χωρίς να έχουν προσδοκία για ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη και για επίτευξη οργασμού. Αφήνουν το σώμα τους να ερεθιστεί, την επιθυμία να τους κατακλύσει και το ίδιο προκαλούν και στον σύντροφό τους. Και πάλι όμως, το "κλειδί" είναι να μην προσδοκούν οργασμό. Να χαϊδεύονται και να φιλιούνται σαν έφηβοι.

Το αποτέλεσμα, λένε οι ειδικοί, είναι η ανανέωση της σχέσης, οι καλύτερες σεξουαλικές επαφές και οι πιο δυνατοί οργασμοί που έχει ζήσει το ζευγάρι.

ΠΗΓΗ

healthline

Σχετικά Άρθρα