ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Κάνουν περισσότερο σεξ όσοι είναι πιο όμορφοι και αδύνατοι;

18 Μαΐου 2022, 18:00

images

Η απάντηση εκπλήσσει και δεν είναι η αναμενόμενη: Περισσότερο και καλύτερο σεξ κάνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από το μέσο όρο ομορφιάς ανάλογα με την ηλικία και τη χώρα που ζουν. 

Αν κάνετε συνεχώς δίαιτα και "λιώνετε" στα γυμναστήρια για να έχετε καλύτερη τύχη στον... έρωτα, ξανασκεφτείτε το. Έρευνα στη Δανία έδειξε ότι πιο "πετυχημένοι" είναι οι άνθρωποι - άνδρες και γυναίκες- που δεν προσπαθούν να είναι πολύ ωραίοι αλλά καταφέρνουν να βρίσκονται στο μέσο όρο της της γενιάς τους σε κιλά, περιποίηση μαλλιών και προσώπου.

Οι ερευνητές εντόπισαν μάλιστα και τους λόγους που συμβαίνει αυτό: Όσοι και όσες είναι ιδιαιτέρως ωραίοι, φοβίζουν τους επίδοξους εραστές και ερωμένες καθώς οι τελευταίοι θεωρούν πιθανό να μην τους θελήσουν για συντρόφους ευθύς εξ αρχής, αφετέρου να τους εγκαταλείψουν σύντομα αφού έχουν πολλές προσφορές!

Αντίθετα, όσοι είναι αδύνατοι αλλά όχι με διαστάσεις μανεκέν, όσοι είναι γυμνασμένοι αλλά όχι σαν υπερ-αθλητές, όσοι έχουν σε γενικές γραμμές ωραία χαρακτηριστικά προσώπου αλλά και κάποια μικρά ελαττώματα, αυτοί "κερδίζουν" στο παιχνίδι του έρωτα καθώς φαντάζουν στα μάτια των άλλων πιο οικείοι.

Τέλος, οι άνθρωποι που δεν έχουν μάθει να επενδύουν στην εξωτερική τους εμφάνιση, είναι πιο φιλικοί, αναπτύσσουν περισσότερα χαρίσματα και χαμογελούν στη ζωή έχοντας περισσότερα να κερδίσουν παρά να χάσουν...

Σχετικά Άρθρα