ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η υπουργός Υγείας του Βελγίου ξέφυγε των ορίων...

23 Μαρτίου 2020, 18:05

images

Και μία είδηση για να γελάσουμε... Την ώρα που όλοι οι αρμόδιοι προσπαθούν να συμβουλεύσουν τους πολίτες για τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, viral έγινε η δήλωση της υπουργού Υγείας του Βελγίου που πέρασε σε πιο τολμηρές απαγορεύσεις... σεξουαλικού βέβαια περιεχομένου! 

«Παρακαλούνται οι πολίτες του Βελγίου να απέχουν από μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες άνω των 3 ατόμων σε κλειστούς χώρους», δήλωσε η υπουργός Υγείας του Βελγίου Maggie de Block. Η υπουργός διευκρίνισε, ότι συγκεκριμένα απαγορεύεται η ανταλλαγή συντρόφων, το «τρίο» και τα όργια, μέχρι να παύσει η πανδημία. Δεν απαγορεύεται το σεξ μεταξύ δύο ατόμων , με οποιαδήποτε … πρακτική, αλλά και ο αυνανισμός.

Η υπουργός είπε ότι χρειάστηκε να εκδώσει αυτή την ανακοίνωση, η οποία σημειωτέον έγινε στη Βουλή,  καθώς το Βέλγιο έχει τη φήμη της ευρωπαϊκής χώρας πρωταθλητή στην κατανάλωση μπύρας και το ομαδικό sex.

Σημειωτέον, ότι σύμφωνα με μια έρευνα του 2018, το 78% των ζευγαριών στο Βέλγιο δήλωσε ότι κάνουν ή έχουν σε «ανταλλαγές συντρόφων», μια κουλτούρα στη χώρα πολύ κοινή, από τον 19ο αιώνα και τη βασιλεία του Λεοπόλδου του δεύτερου...

Σχετικά Άρθρα