ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η προσέλκυση νέου συντρόφου σε "συνταγές"...

07 Φεβρουαρίου 2022, 18:00

images

Πολλοί είναι οι άνδρες και οι γυναίκες που δεν έχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σύντροφο και θα ήθελαν να αποκτήσουν... Ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων την επόμενη Δευτέρα, οι άνθρωποι αυτοί μπορούν -αν μη τι άλλο- να διασκεδάσουν με "συνταγές" για την προσέλκυση συντρόφου που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και σε σελίδες με θέματα ψυχολογίας...

Η βασική ιδέα στην οποία συμφωνούν όλοι είναι ότι πρέπει να το θέλουμε με όλη μας την καρδιά. Να το θέλουμε όχι θεωρητικά, βάζοντας ένα σωρό εμπόδια και προϋποθέσεις, αλλά έμπρακτα.

Σε αυτό το "έμπρακτα" υπάρχουν ωστόσο διαφωνίες...

Οι μεν ψυχολόγοι και οι ειδικοί σχέσεων αναφέρουν ότι πρέπει να είμαστε διαθέσιμοι να συσχετιστούμε, να αφεθούμε σε μια σχέση, να εμπιστευθούμε και να δεσμευτούμε. Αυτή η κατάσταση είναι περίπλοκη καθώς πολλοί γύρω μας λένε ότι δεν φοβούνται τη δέσμευση αλλά στην πραγματικότητα την ...τρέμουν και την αποφεύγουν.

Μια λιγότερο επιστημονική αντίληψη για την ...έξοδο από τη μοναξιά, αναφέρει ότι πρέπει να προσέχουμε την εξωτερική μας εμφάνιση, να είμαστε όσο πιο ωραίοι, καλοντυμένοι και ευχάριστοι μπορούμε, και φυσικά να έχουμε κοινωνικότητα μη αρνούμενοι ποτέ μία πρόσκληση για έξοδο... Η πανδημία ωστόσο έχει δημιουργήσει συνθήκες απομόνωσης και ...πάχυνσης για τους περισσότερους και έτσι η συμβουλή αυτή παρουσιάζει δυσκολίες.

Τέλος, όσοι έχουν πεποιθήσεις ολίγον μεταφυσικές, συστήνουν να το ευχόμαστε μέσα μας, να νιώθουμε έτοιμοι να το ζήσουμε, και εκείνο θα έρθει! 

Επιλέξτε τι σάς ταιριάζει καλύτερα και δοκιμάστε αν λειτουργεί στη δική σας περίπτωση. Μια καλή ιδέα θα ήταν να τα εφαρμόσετε όλα μαζί! Αν δεν γίνει τίποτα, θα σάς μείνει το κέρδος της βελτίωσης της εμφάνισης, της ψυχολογίας και της κοινωνικότητας.


Σχετικά Άρθρα