ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ευχάριστη παραμονή στο σπίτι με "μαθήματα" από το instagram

30 Μαρτίου 2020, 18:00

images

Με καθημερινά Live στο Instagram, μια γνωστή στους κύκλους των "τολμηρών γυναικών" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει μαθήματα πως να περάσον ...ευχάριστα τις ημέρες της καραντίνας. 

Η ίδια κυρία είχε υποσχεθεί προ καιρού να κάνει σεξ με εκατομμύρια ανθρώπους, ανάλογα με την ψήφο τους σε μια εκλογική διαδικασία, ενώ είχε υποσχεθεί να κάνει το ίδιο και με τα μέλη της αγαπημένης της ομάδας αν κατάφερναν να κατακτήσουν το Champions League!

Στην παρούσα φάση, παραμένοντας υποχρεωτικά στο σπίτι, αποφάσισε να γεμίσει "εποικοδομητικά" τον δικό της χρόνο αλλά και όσων την ακολουθούν, αναστατώνοντας τους άνδρες με θέματα γύρω από το αγαπημένο της θέμα, το σεξ! Έτσι, η κυρία που δηλώνει μοντέλο, ξεκίνησε μια νέα καμπάνια κάνοντας καθημερινά LIVE στο Instagram στα οποία παραδίδει… μαθήματα. Όπως για παράδειγμα, πως γίνεται το σωστό… spanking, πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια σαμπάνια και διάφορα άλλα παρόμοια...

Το "φαινόμενο" δεν είναι νέο αφού σε διάφορες περιόδους ξεφυτρώνουν κυρίες που φιλοδοξούν να αποτελέσουν το αντικείμενο του πόθου μοναχικών ανδρών. Το νέο είναι ότι σε μια περίοδο που πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι, η κυρία αυτή που είναι Ιταλίδα (!), έχει την όρεξη να ασχοληθεί με το έργο της ενίσχυσης της σεξουαλικής ορμής των δοκιμαζόμενων Ιταλών.


Σχετικά Άρθρα