ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Έχουν οι πιο όμορφες γυναίκες καλύτερη τύχη στον έρωτα;

22 September 2022, 18:00

images

Η απάντηση είναι διφορούμενη και εξαρτάται από το τι εννοεί κάποιος όταν λέει "τύχη". Αν έχει στο μυαλό του τους πολλούς θαυμαστές, τότε ναι. Όσο πιο ωραία είναι η γυναίκα, τόσο περισσότεροι και οι θαυμαστές. Αν εννοεί όμως μία ικανοποιητική σχέση και ευτυχία, τότε η απάντηση είναι όχι...

Οι εξαιρετικά ωραίες γυναίκες γίνονται αντικείμενα θαυμασμού από τους άνδρες όπου κι αν βρίσκονται... Στο σχολείο, το πανεπιστήμιο, την εργασία, το γυμναστήριο, την παραλία, ακόμα και στο δρόμο καθώς περπατούν... Τις θαυμάζουν, σχολιάζουν θετικά τα σωματικά τους προσόντα και τα ωραία τους χαρακτηριστικά αλλά μέχρι εκεί! Οι περισσότεροι άνδρες δεν πλησιάζουν εύκολα τις πολύ ωραίες γυναίκες επειδή θεωρούν δεδομένο ότι είναι δεσμευμένες ή ότι είναι "ψηλομύτες" και θα τους ειρωνευτούν. 

Όπως έδειξε σχετική έρευνα στον Καναδά, οι κοπέλες και οι μεγαλύτερες γυναίκες μέσης ομορφιάς, έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση με έναν ισορροπημένο και ώριμο άνδρα που τις πλησίασε επειδή του άρεσαν και εξωτερικά αλλά και ως χαρακτήρες. Αντιθέτως, οι κοπέλες με διαστάσεις και πρόσωπο μοντέλου παραπονούνται, είτε ότι δεν τις πλησιάζουν εύκολα οι άνδρες, είτε ότι αυτοί που τις πλησιάζουν είναι εγωκεντρικοί, ανώριμοι και ωραιοπαθείς που θέλουν να περάσουν την ώρα τους με μία "μπίμπο" και ως εκεί. 

Αν οι γυναίκες αυτές, έχουν ψυχικά χαρίσματα και ενδιαφέροντα χαρακτήρα, τους αφήνει παγερά αδιάφορους καθώς αυτοί επικεντρώνονται στα εξωτερικά θέλγητρα. Το αποτέλεσμα είναι πολλά κορίτσια εκπάγλου καλλονής να μην μπορούν να βρουν ένα άνδρα να έχουν μία ισορροπημένη σχέση.


Σχετικά Άρθρα