ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επιλέγουμε ερωτικό σύντροφο με κριτήριο το χιούμορ...

11 September 2020, 18:00

images

Μια αμερικανική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε φοιτήτριες οι οποίες βρίσκονταν σε μια σταθερή σχέση από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Albany εξέτασε την ένταση του οργασμού, τη συχνότητα και την ερωτική ικανοποίηση και σε τι βαθμό αυτά καθορίζονται από την επιλογή συντρόφου.

Αυτό που φάνηκε, ήταν ότι χωρίς να μειώνεται η σημασία παραγόντων όπως είναι η γοητεία και η ομορφιά του συντρόφου, καθώς και η συχνότητα των ερωτικών επαφών στο βαθμό της ικανοποίησης των γυναικών από τις ερωτικές επαφές, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένας παράγοντας που επηρέαζε τη συχνότητα των επαφών και των οργασμών, ήταν η αίσθηση του χιούμορ του άντρα! Μάλιστα, μαζί με το χιούμορ τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά είναι η αποφασιστικότητα και η ευφυΐα που αποτελούσαν δυο ακόμη θετικούς δείκτες όσον αφορά το πόσο ελκυστικός και επιθυμητός ήταν για την σύντροφό του.

Κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το χιούμορ αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή και καθοριστικό παράγοντα του ερωτικού παιχνιδιού. Οι άνδρες που κάνουν τις γυναίκες να γελούν θεωρούνται ελκυστικοί, βιώνουν λιγότερες απορρίψεις και όπως φαίνεται τις ικανοποιούν παράλληλα σε πολλά επίπεδα.

Σχετικά Άρθρα