ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επαφές τρίτου τύπου ετοιμάζει η ΝΑΣΑ για αστροναύτες

14 Οκτωβρίου 2019, 15:22

images

Η «Εθνική Αεροναυτική και Διαστημική Διοίκηση» (NASA) έχει να λύσει εκατοντάδες πρακτικά προβλήματα για να γίνει εφικτή η πολύχρονη παραμονή στο διάστημα μεγάλου αριθμού αστροναυτών χωρίς να πάθουν ψυχολογικά προβλήματα.

Πολλοί εξ αυτών είναι παντρεμένοι, ερωτευμένοι, έχουν συντρόφους και αρνούνται να τους αποχωριστούν και να τους αφήσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς φυσική επαφή. Αλλά πώς να έχει κάποιος σεξουαλικές επαφές αν ο ίδιος βρίσκεται στο διάστημα και ο σύντροφός του στη Γη;

Η εταιρία Kiiroo, κατασκευαστής σεξουαλικών παιχνιδιών που εδρεύει στο Άμστερνταμ, προσφέρθηκε εθελοντικά να βοηθήσει την Space X της NASA στο πρόβλημα αυτό.

Η νέα τεχνολογία θα μπορούσε να προσαρμοστεί για τις διαστημικές προκλήσεις που εμφανίζει το εγχείρημα αυτό και να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν διαδραστικό σεξ με τους αγαπημένους τους.

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός έχει ήδη σύνδεση 600 megabit ανά δευτερόλεπτο (Mbps).

Έτσι, υπάρχει εύρος ζώνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για «μη υπηρεσιακή χρήση» όπως αναφέρουν.

Γιατί ένα από τα βασικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθεί, είναι να μην βλέπει και να μην ακούει κανείς τρίτος τα όσα θα ανταλλάσουν από τέτοια απόσταση τα ζευγάρια.

«Είμαι βέβαιος ότι θα είναι δυνατή η σύνδεση με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Φυσικά, θα υπήρχε μια τεράστια υστέρηση, αλλά θα ήταν δυνατή επειδή η υποδομή για αυτή τη σύνδεση έχει ήδη αναπτυχθεί. Θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για τους αστροναύτες να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους τους στο σπίτι», σχολίασε ένας ειδικός.

Σχετικά Άρθρα