ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Αυτά είναι τα ερωτικά παιχνίδια που φέρνουν οι περισσότεροι στο κρεβάτι

01 Μαΐου 2020, 18:00

images

Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα ανδρών και γυναικών που έχουν περάσει όλη την ζωή τους χωρίς να χρησιμοποιήσουν ποτέ κάποιο sex toy (ερωτικό παιχνίδι). Αλλά οι περισσότεροι -έστω και ευκαιριακά- έχουν χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία φορά στην ζωή τους διάφορα αντικείμενα για να βάλουν το απαραίτητο "αλατοπίπερο" στην σεξουαλική τους ζωή ή για να γελάσουν...

Η ηλεκτρονική μορφή της Independent μάλιστα δημοσίευσε άρθρο που αναφέρει ότι την εποχή της "καραντίνας" τα ζευγάρια μπορούν να βάζουν ποικιλία στη ζωή τους αφήνοντας την φαντασία να ...ταξιδέψει. Δεσίματα, αντικείμενα που υποκαθιστούν το ανδρικό μόριο, μαλακές χειροπέδες, ειδικά κεριά, φτερά, ειδικά εσώρουχα και τόσα άλλα που δεν βάζει ανθρώπου νους, επιστρατεύονται για να γίνει η σεξουαλική ζωή πιο ικανοποιητική.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, το 70% των γυναικών χρειάζεται "βοήθεια" για να φτάσει σε οργασμό και απαριθμεί ένα σωρό γνωστά ή περίεργα αντικείμενα που κάποιοι από εμάς ίσως να μην έχουμε ξανά πληροφορηθεί ότι υπάρχουν καν, για να επιτύχει τον σκοπό του.

Φετιχισμός

Ουσιαστικά -για αυτούς που το κάνουν συχνά ή συνέχεια- πρόκειται για φετιχισμό. Με τον όρο εννοούμε την τάση "θεοποίησης" αντικειμένων, και την απόδοση υπερφυσικών δυνάμεων σε αυτά. Στις πρωτόγονες θρησκείες το φετίχ αποτελούσε ένα αντικείμενο λατρείας. Ο Bancroft (1989), εντόπισε τρεις βασικές κατηγορίες σεξουαλικών ερεθισμάτων στους φετιχιστές:

1. Ένα μέρος του σώματος, 

2. Μία άψυχη επέκταση του σώματος, όπως ένα εξάρτημα ενδυμασίας, και 3. Μία πηγή ειδικού ερεθίσματος αφής, όπως η υφή ενός ειδικού υλικού.

Σχετικά Άρθρα