ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Θεραπείες ομορφιάς για το σώμα των ονείρων μας

26 Ιουλίου 2020, 09:00

images

Το τοπικό πάχος, η συσσώρευση λίπους και η κυτταρίτιδα με σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές για τέλεια σιλουέτα μπορούν να γίνουν για πάντα μια δυσάρεστη ανάμνηση...

Οι πρωτεϊνικές δίαιτες έχουν αναδειχτεί τα τελευταία χρόνια στο νούμερο 1 "όπλο" κατά των περιττών κιλών. Το ...όπλο αυτό βέβαια είναι χρήσιμο να το χρησιμοποιεί ο ειδικός διαιτολόγος- διατροφολόγος στον οποίο θα απευθυνθούμε ή ένας εξειδικευμένος στο θέμα γιατρός. Ομοίως στα χέρια ειδικού ή τουλάχιστον με την επίβλεψή του πρέπει να προχωράμε και στις μη επεμβατικές μεθόδους με ραδιοσυχνότητες και λιποδιάλυση-λιπομασάζ.

Όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός, Απόστολος Γαϊτάνης, η πρωτεϊνική δίαιτα DietTube είναι ιδανική, ιατρική μέθοδος για γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους. Το βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι προβλέπει απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε καθαρό λίπος, χωρίς να μειωθεί η μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση.  Η διάρκειά της είναι 2 εβδομάδες συν 1 εβδομάδα συντήρησης. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνουμε έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής, ενώ κατά την τρίτη γίνεται σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα.

Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες

Τα πιο δύσκολα και ευαίσθητα σημεία του σώματος, όπως το εσωτερικό μέρος των μηρών, των γονάτων και οι γλουτοί χαλαρώνουν πιο εύκολα, ειδικά μετά από απώλεια βάρους. Η μέθοδος σύσφιξης με την τεχνολογία που προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες είναι πολύ αποτελεσματική. Με τη χρήση ειδικής κεφαλής διαχέεται θερμότητα στους ιστούς, με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνώνονται, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνουμε παράλληλα βελτίωση της κυκλοφορίας. Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς πιο αδύνατο, σμιλευμένο και καλλίγραμμο σώμα με πιο απαλό και σφιχτό δέρμα. Συνήθως συστήνονται 4-6 συνεδρίες οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε μία εβδομάδα με 10 μέρες περίπου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά επέρχεται περισσότερη βελτίωση και κατά τους 3 πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή.

Αντίο κυτταρίτιδα με λιπομασάζ - LPG

Οι θεραπείες του LPG  ξεκινούν πάντα με τα πρωτόκολλα της αποτοξίνωσης και στην συνέχεια δουλεύονται τα πρωτόκολλα  της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχουν κατακρατήσεις στον οργανισμό ώστε να δουλευτεί «σωστά» και αποτελεσματικά η κυτταρίτιδα. Στηρίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανική δράση δυο κυλίνδρων οι οποίοι κινητοποιούν και μηχανοποιούν το δερματικό ιστό. 

Κατά την διάρκεια της θεραπείας αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, ενεργοποιώντας παράλληλα τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Επίσης αποβάλλονται οι τοξίνες και οι κατακρατήσεις που υπάρχουν στον οργανισμό και έτσι καταπολεμά το αίσθημα βάρους στα πόδια. Το LPG μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα ή να δουλευτεί τοπικά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Στοχεύει στα δύσκολα σημεία του σώματος όπως είναι η λιποζώνες και μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων με άμεσο αποτέλεσμα να μειώνονται και οι πόντοι. Επίσης καταπολεμά άμεσα την κυτταρίτιδα, προσφέροντας δέρμα λείο και σφριγηλό. Συνήθως χρειάζονται 15-20 θεραπείες ανάλογα πάντα την κάθε περίπτωση, 2-3 ανά εβδομάδα.

www.agaitanis.gr



Σχετικά Άρθρα